@Ayhan Dönmez, Buyurun hocam şu anki A2-B2.
1777138569105.webp
1777138577047.webp

Son düzenleme:
Hocam selamlar, Ben Micron B + J kullanıyorum ya, konu sahibine tavsiye edilecek ayarları denesem olur mu? D ile J arası çok fark var mı? Soru buydu. Bu arada ayar yaptıktan sonra 1usmus v3 testi yapıyorum. Ayhan abi disturb etmemek için bilerek etiket atmadım.

Off Topic;
Benim kendi konumu açmaya gerek yok, açsam da bu konudakiyle aynı şey konuşulacak. Konu sahibinin aynı RAM'dan bendede mevcut fakat 3600 yapınca sistem adam gibi çalışmıyor diye 3200 MTS kullanıyom, belki de diğer kullandıgım Micron J sebebiyle stabil çalışmıyordur.

Son düzenleme:
Hocam olmuyor o değerleri değiştiremiyorum. Enter basıyorum olmuyor, Mouse ile tıklıyorum olmuyor.

Gigabyte lanet olsun, diyorum o zaman. :) Nasıl değiştiği hakkında bilgim yok. Forumdaki Gigabyte kullanıcıları ya da attığım video fikir verir. Gigabyte ömrü hayatım boyunca kullanmadım, düşünmüyorum da hiçbir zaman.

Hocam selamlar, Ben Micron B + J kullanıyorum ya, konu sahibine tavsiye edilecek ayarları denesem olur mu? D ile J arası çok fark var mı? Soru buydu. Bu arada ayar yaptıktan sonra 1usmus v3 testi yapıyorum. Ayhan abi disturb etmemek için bilerek etiket atmadım.

Off Topic;
Benim kendi konumu açmaya gerek yok, açsam da bu konudakiyle aynı şey konuşulacak. Konu sahibinin aynı RAM'dan bendede mevcut fakat 3600 yapınca sistem adam gibi çalışmıyor diye 3200 MTS kullanıyom, belki de diğer kullandıgım Micron J sebebiyle stabil çalışmıyordur.

Öneri verebilirsiniz tabii. Ben D4 rafa kaldıralı çok uzun süre oldu, şu an elimde mevcut bir sistem olmadığından oynayamıyorum. İntel'de D5'i de rafa kaldıralı 3 yıl oldu. Güncel olarak AM5, D5'te hakimim. Elimin altında olmadan neyin nasıl yapıldığını tam olarak aktaramıyorum o yüzden, bazı şeyler değişmiş olabilir. Ama temel mantık aynıdır.