ardaw

Becerikli
Yer
İstanbul
Stokları azaldığı için (2 tane kalmış.) ve DDR4 üretimi azaldığı için (Bitmiş miydi bilmiyorum.) bu kadar pahalıya RAM satılması bence büyük fırsatçılık. Serbest piyasa falan diyoruz da bu RAM'lerin tek modül 32'liği bile stoku az olmasına rağmen (-20) 5600 TL'den satılıyor. Satıcı Amazon değil bu arada.

Screenshot_20250927_173107_Amazon Shopping.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında tam tersi, ölü platform yolunda olduğu için daha ucuza bile satılması lazım.

Stokları azaldığı için (2 tane kalmış.) ve DDR4 üretimi azaldığı için (Bitmiş miydi bilmiyorum.) bu kadar pahalıya RAM satılması bence büyük fırsatçılık. Serbest piyasa falan diyoruz da bu RAM'lerin tek modül 32'liği bile stoku az olmasına rağmen (-20) 5600 TL'den satılıyor. Satıcı Amazon değil bu arada.

Eki Görüntüle 188260
Bu neredeyse tüm ürünler için geçerli. Stok bitmeye yakınsa fiyatları abartıyorlar. Sadece RAM için değil. Örnek:

1758985637891.webp

Normalde 1000W'lık hali şu anda 9700TL civarında.

Bu neredeyse tüm ürünler için geçerli. Stok bitmeye yakınsa fiyatları abartıyorlar. Sadece RAM için değil.

Haklısınız hocam. Ben ilk defa bu kadar dolandırıcılık seviyesinde rastladım şaşırdım açıkçası.

DDR4 RAM fiyatlarında bir anormallik yok, verdiğin örnek doğru değil. Bu mantıkla bakarsak her üründe bu tür fahiş fiyat çıkartırım sana.

Mesela 4 TB, sıradan bir SSD 80.000 TL:

Her yere böyle olması, olması gerektiği anlamına mı gelir? Rast geldiğim bir örneği paylaşmak istedim.

En pahalı yere bakarsanız öyle. Platform kullanın az.

Hocam başka yerde ucuza satılması konu dışı açıkçası. Çünkü hala Amazon'dan bir satıcı bunu 15000TL'ye satıyor bir değişiklik olmadı.

Haklısınız hocam. Ben ilk defa bu kadar dolandırıcılık seviyesinde rastladım şaşırdım açıkçası.

Her yere böyle olması, olması gerektiği anlamına mı gelir? Rast geldiğim bir örneği paylaşmak istedim.

Hocam başka yerde ucuza satılması konu dışı açıkçası. Çünkü hala Amazon'dan bir satıcı bunu 15000TL'ye satıyor bir değişiklik olmadı.

Ve bu aşırı fiyatlandırma giderek artıyor.

Son düzenleme: