Valla resimde gördüğün dışında training süresini x8+x8 yapıldı işte stabilite için. Ben ayrıca kendim MCR Auto'da bıraktım anakart arada sırada kafasına göre re-train etsin de çoğu zaman hızlı açılsın diye. Kişisel tercih, sıkıntı görürsem kapatır geçerim şimdilik sıkıntı yok. OHM ile ilgili bir şeye dokunduğumuzu hatırlamıyorum.
Kapanması daha iyi, DR kit zaten çok bir şey beklememek gerek. CL 26 1.6Küsür VDD yerine 1.5 CL28 daha güvenli olur.

Onu Ayhan abine soracaksın RAM işine kafa yormadım ben.

Advanced EEE - Devre dışı
Akış Denetimi - Devre Dışı
Arabellekleri al - 512
Arabellekleri ilet - 128 veya 256
ARP Yük Boşaltma - Etkinleştirildi
Boşaltmayı Geniş Gönder IPv4+V6 - Devre Dışı
Desen Eşleştirme Uyanması - Etkinleştirildi
EEE Max Support Speed - 1.0Gpbs Tam İkili
En fazla RSS Sırası Sayısı - 4
Enerji Tasarruflu Ethernet - Devre Dışı
Gigabit Lite - Devre Dışı
Hafifletmeyi Kes - Devre Dışı
Hız+İkili - Otomatik Görüşme
IPv4 Boşaltmayı Sağla - RX+Tx
Jumbo Çerçeve - Devre Dışı Bırakıldı
NS Yük Boşaltma - Etkinleştirildi
Öncelik+VLAN - Öncelik+VLAN Etkinleştirildi
Power Saving Mode - Devre Dışı
Selective Suspend - Devre Dışı
Selective Suspend Idle Timeout - 50
Sihirli Paket Eşleştirme Uyanması - Etkinleştirildi
TCP Boşaltmayı Sağla IPv4+v6 - Etkinleştirildi
UDP Boşaltmayı Sağla IPv4+v6 - Etkinleştirildi
VLAN ID - 0
Wake on magic packet - Devre Dışı Bırakıldı
WOL + Kapatma Bağlantı Hızı - 10Mbps Önce
Yan Ölçüyü Al - Etkinleştirildi
Yerel Ağ Üzerinden Kapat - Etkinleştirildi
Yeşil Ethernet - Devre Dışı
WOL + Kapatma Bağlantı Hızı - 10 Mbps Önce devre dışı daha iyi değil mi? Arabellek valorant 128 tick 256 daha mı iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapanması daha iyi, DR kit zaten çok bir şey beklememek gerek. CL 26 1.6küsur VDD yerine 1.5 CL28 daha güvenli olur.

WOL + Kapatma Bağlantı Hızı - 10Mbps Önce devre dışı daha iyi değil mi? Arabellek Valorant 128 tick 256 daha mı iyi olur?

128 ve altı stabil hat ister, hatta jittter yoğunsa paket kaybı yaşarsın bol bol. Araballekleri artırmak gecikmeyi artırır ama paket kaybını da aynı zamanda engeller o yüzden aradaki dengeyi hattına bakarak bulman lazım. Discord vs falan hele kullanıyorsan arkada başka upload yapan bir uygulama varsa "ilet" 256 minimum.

WOL bölümü default ayar neyse o wake on lan uyku modundan uyandırmak için trigger, oyuna bir artısı veya eksisi yok.

CL26'dan şimdilik memnunum, fan 3000 RPM'de sağlam soğutuyor bir de RAM modeli iyi diye gidiyoruz.

128 ve altı stabil hat ister, hatta jittter yoğunsa paket kaybı yaşarsın bol bol. Araballekleri artırmak gecikmeyi artırır ama paket kaybını da aynı zamanda engeller o yüzden aradaki dengeyi hattına bakarak bulman lazım. Discord vs falan hele kullanıyorsan arkada başka upload yapan bir uygulama varsa "ilet" 256 minimum.

WOL bölümü default ayar neyse o wake on lan uyku modundan uyandırmak için trigger, oyuna bir artısı veya eksisi yok.

CL26'dan şimdilik memnunum, fan 3000 RPM'de sağlam soğutuyor bir de RAM modeli iyi diye gidiyoruz.

Böyle kullanıyorum, Cap kullanmayı öğret kayıt alıp bakayım bir değerlere.

image.webp

Böyle kullanıyorum, Cap kullanmayı öğret kayıt alıp bakayım bir değerlere.

Eki Görüntüle 246592

MCR'yi kapattım. Maalesef MCR Auto'dayken PC daha hızlı açılıyor ama input lag yaptı bu seferki bootta adam vuramadım resmen maçta zor Bottom'dan kurtuldum. MCR disable yapıp boot ettim ve ta da Win+2.lik. MCR resmen aşınan bir malzeme gibi yapıyor ram'i her Fast boot ettiğinde daha çok aşınıyor.

Cap Frame X'in bir olayı yok programı kuruyorsun Exe'yi algılıyor, algılamaz ise sen seçiyorsun, F11 ile kayıt et/durdur. Kayıt sonrası menüde analysis kısmında kabak gibi her şey ortaya çıkıyor.