DDR5 RAM gecikmesi nasıl düşürülür?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 103
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    nasıl ram
Kapanması daha iyi, DR kit zaten çok bir şey beklememek gerek. CL 26 1.6Küsür VDD yerine 1.5 CL28 daha güvenli olur.

WOL + Kapatma Bağlantı Hızı - 10 Mbps Önce devre dışı daha iyi değil mi? Arabellek valorant 128 tick 256 daha mı iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:

128 ve altı stabil hat ister, hatta jittter yoğunsa paket kaybı yaşarsın bol bol. Araballekleri artırmak gecikmeyi artırır ama paket kaybını da aynı zamanda engeller o yüzden aradaki dengeyi hattına bakarak bulman lazım. Discord vs falan hele kullanıyorsan arkada başka upload yapan bir uygulama varsa "ilet" 256 minimum.

WOL bölümü default ayar neyse o wake on lan uyku modundan uyandırmak için trigger, oyuna bir artısı veya eksisi yok.

CL26'dan şimdilik memnunum, fan 3000 RPM'de sağlam soğutuyor bir de RAM modeli iyi diye gidiyoruz.

Böyle kullanıyorum, Cap kullanmayı öğret kayıt alıp bakayım bir değerlere.

Böyle kullanıyorum, Cap kullanmayı öğret kayıt alıp bakayım bir değerlere.

Eki Görüntüle 246592

MCR'yi kapattım. Maalesef MCR Auto'dayken PC daha hızlı açılıyor ama input lag yaptı bu seferki bootta adam vuramadım resmen maçta zor Bottom'dan kurtuldum. MCR disable yapıp boot ettim ve ta da Win+2.lik. MCR resmen aşınan bir malzeme gibi yapıyor ram'i her Fast boot ettiğinde daha çok aşınıyor.

Cap Frame X'in bir olayı yok programı kuruyorsun Exe'yi algılıyor, algılamaz ise sen seçiyorsun, F11 ile kayıt et/durdur. Kayıt sonrası menüde analysis kısmında kabak gibi her şey ortaya çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…