Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

halil12

Çalışkan
DDU ile ekran kartı sürücülerini siliceğim peki bu DDU yazılımının resmi sitesi nedir? Güvenli midir? Resmi sitesinden indirmeme rağmen sıkıntı yaratır mı? Bir de güvenli Mod'da mı yapayım? bu işlemi yoksa güvensiz mi? Recep Baltaş güvenli Mod'da bu işlemi yapmak zorunlu değil demişti ama bilgilere göre güvenli Mod'da başlatmadan yapmak sıkıntı yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
DDU ile ekran kartı sürücülerini siliceğim peki bu DDU yazılımının resmi sitesi nedir? Güvenli midir? Resmi sitesinden indirmeme rağmen sıkıntı yaratır mı? Bir de güvenli Mod'da mı yapayım? Bu işlemi yoksa güvensiz mi? Recep Baltaş güvenli Mod'da bu işlemi yapmak zorunlu değil demişti ama bilgilere göre güvenli Mod'da başlatmadan yapmak sıkıntı yaratır mı?

Ekstra olarak bir site daha var. Yıllardır kullanıyorum ve bayağı güvenli hiçbir zaman bir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar.

Son düzenleme:
Uptodown pek güvenmenizi önermem. Arayüz olarak basit gösteriyor, ama bu tarz siteler reklam amaçlı launcherler indirebiliyor. Yani uygulamayı indirirken farkında olmadan Yandex arama motorunu falan ana tarayıcınızda görebilirsiniz. Farkında olmadan size Yandex'i de alıştırmış olabilirler. Rusya dışında açıkcası hiç kullanacağım bir tarayıcı değil. Google sonuçlarında bile çoğu zaman Rusça sonuç gösteriyor.

Chipset, ekran kartı sürücüleri ve DDU gibi araçları Guru3D üzerinden de indirip takip edebilirsiniz.

Sosyal'in indirme arayüzü kullanışlı değil ama o da kullanılabilir. Daha önceden Technopat'da bu indirme kısmını ayrı bir siteye taşısalar çok iş yapacağını söylemiştim.

Ben normal modda yaptım ama garanti olsun derseniz güvenli modda da yapabilirsiniz.

Bugüne kadar olmadı, bundan sonra da olacağını sanmıyorum.

Teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için mavi ekran hatası aldığım için bazı çözümlerde DDU ile silip yükleme yöntemi vardı sizin de güvenceniz ile bu işlemi yapabileceğim.