Oyunun hikayesi ve içeriği nedir alınır mı? Ona göre bugün alacağım.
Karakterlerin hikayesi var ama hikaye oyunu değil online oyun. 4 kişi 5 tane jeneratörü çalıştırıp kapılardan kaçmaya çalışırken 1 tane katil bu 4 kişiyi öldürmeye çalışıyor. Oyunda lisanslı başka oyunlardan ve filmlerden gelen survivor ve katiller var. Chucky olsun, Freddy olsun tonla şey var.

Steam'deki introda TWD'yi de gördüm de onunla ilgili ne var bilen arkadaşlar yazabilir mi?
Rick Grimes ve bir tane siyahi kadın vardı hayatta kalmaya çalışan karakter olarak.

Oyunda 800 saatim var neredeyse ve artık tek survivor oynamakdan sıkıldım. Fakat oyun öğrendikten sonra bence eğlenceli. Arkadaşlarınızla survivor oynarsanız çok daha eğlenceli. Ben uzun zaman sonra ilk kez bu fiyata gördüm. Ben olsam alırdım bu oyunu. Ama bu oyunun tam olarak benzeri olmadığı için neye benzediğine dair örnek vermek zor. Almak isteyen arkadaşlar Türk olarak Gamerin dibi/yabancı olarak ayrun tarzı insanları izleyerek oyunu öğrenebilirler. Oyunun eşleşme sistemi de saçma. Benim katilde toplam 100 saatim yoktur ama karşıma 2-3K'lık adamlar atıyor. Genelde alıyorum maçları fakat survivor mainim ve survivor oynarken 30-40 saatlik adamlar attığı çok oluyor. Bu yönü kötü ve gerçekten büyük bir gen rush var oyunda. Ya survivor tarafına geçip rahat edeceksiniz ya da katil oynayıp bu bedeli ödeyeceksiniz :D Başta zor gelebilir fakat oyunun en güçlü katillerinden 2'si nurse ve blight. Onları erkenden öğrenirseniz çoğu maçta çok rahat edersiniz. Bence blight daha eğlenceli ben blight mainim katilde. Sorusu olan arkadaşlar varsa cevaplayabilirim.