6 dolar daha iyi değerlendirilebilir. Oyunda hafif P2W olayı var çok değil ama katil kurban dengesi yok oyunda her iki tarafta da kanser oluyorsunuz. Arkadaşlarla girerseniz sarıyor normalde de sarıyor da dediğim gibi dengesi yok. Bunun yerine RE güzel gider.

6 dolar daha iyi değerlendirilebilir. Oyunda hafif P2W olayı var çok değil ama katil kurban dengesi yok oyunda her iki tarafta da kanser oluyorsunuz. Arkadaşlarla girerseniz sarıyor normalde de sarıyor da dediğim gibi dengesi yok. Bunun yerine re güzel gider.

Re guzel gider mi bilmem ama 6 dolar daha iyi degerlendirilebilir mi emin degilim. RDR 2 bayagi ucuz şu an uzerine iki katindan fazla koyulup alinmasi mantikli olabilir.

6 dolar daha iyi değerlendirilebilir. Oyunda hafif P2W olayı var çok değil ama katil kurban dengesi yok oyunda her iki tarafta da kanser oluyorsunuz. Arkadaşlarla girerseniz sarıyor normalde de sarıyor da dediğim gibi dengesi yok. Bunun yerine RE güzel gider.
P2W falan değil. Default gelen karakterlerin perkleri zaten en OP olanlar. Onun dışındakileri de markete geldikçe alabiliyorsun. Yani illa ki para yatırmana gerek yok. Denge yok demene kısmen katılıyorum. Fakat şu da var tecrübelendikçe en toxic katil / kurbana karşı bile ayakta kalabiliyorsun. Bu süreçte tryhard takılmanın pek de bir anlamı yok.

P2W falan değil. Default gelen karakterlerin perkleri zaten en OP olanlar. Onun dışındakileri de markete geldikçe alabiliyorsun. Yani illa ki para yatırmana gerek yok. Denge yok demene kısmen katılıyorum. Fakat şu da var tecrübelendikçe en toxic katil / kurbana karşı bile ayakta kalabiliyorsun. Bu süreçte tryhard takılmanın pek de bir anlamı yok.
Biliyorum oyunu hocam son attığım yanıtı okursanız daha iyi olur. Killer surv dengesi absürt aynı şekilde mmr sistemi de batık surv girersen tunnel, camp yersin killer girersen gen rush yersin kanser olursun. SWF girince oyun baya iyi oluyor ama soloq girerken pek eğlenemiyorum ben takım arkadaşlarım yüzünden.

P2W falan değil. Default gelen karakterlerin perkleri zaten en OP olanlar. Onun dışındakileri de markete geldikçe alabiliyorsun. Yani illaki para yatırmana gerek yok. Denge yok demene kısmen katılıyorum. Fakat şu da var tecrübelendikçe en toxic katil / kurbana karşı bile ayakta kalabiliyorsun. Bu süreçte tryhard takılmanın pek de bir anlamı yok.

Ben mesela bugün Ghostface, Silent Hill gibi katiller aldım DLC olarak ve aslında almamdaki amaç biraz da perkleri daha iyi kavrayıp anlamak falan