Ek olarak DLC'leri de indirime girmiş. Epey kitlesi var bu oyunun. İlgilenenler bakabilir:
Detaylar
Kim cevapladı?Hep oynamak istemişimdir bu oyunu ama yeni oyuncuya uygun bir ortam yok diye duydum. Yeni başlayanları oynatmıyorlarmış.
2 saatlik bir rehber izleyip oynaya oynaya alışmanız gereken bir oyun ufak hatalar maçı kaybetmenize sebep olabiliyor rehber videoları izlemeniz şart.
La Grande Aquila
Uzman
Örnek olarak bildiğiniz bir rehber videosu paylaşma şansınız var mı?2 saatlik bir rehber izleyip oynaya oynaya alışmanız gereken bir oyun ufak hatalar maçı kaybetmenize sebep olabiliyor rehber videoları izlemeniz şart.
Örnek olarak bildiğiniz bir rehber videosu paylaşma şansınız var mı?
@talongod hocam önersin kendisi DBD Pro'su

Ömer_Yeter
Yetkin
Zaman zaman bu oyun hakkında tatsız durumlar yaşasam da güzel oyundur.
La Grande Aquila
Uzman
Teşekkür ederim hocam.
Zaman zaman bu oyun hakkında tatsız durumlar yaşasam da güzel oyundur.
Teşekkür ederim hocam. Akşam izleyeceğim. Daha önce 13th Friday oynamıştım 200-250 saate yakın ama bu oyunu hiç deneyimlemedim.
Arkadaşlar oyunun aktiflik durumu ne?
PC alınca indirip online bir oyun oynamak istiyorum DBD olabilir. Epic'te duruyor ama sıfırdan başlayacağım.
PC alınca indirip online bir oyun oynamak istiyorum DBD olabilir. Epic'te duruyor ama sıfırdan başlayacağım.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
@Unlishimaide, gayet aktif bir oyun. Her türlü MMR'da Survivor tarafında maç bulmanız 20sn falan sürer. Aynısını killer tarafı için söyleyemiyorum, orada süreler daha fazla.
Başlangıç seviye için Gamerin Dibi, biraz tecrübe kazandıktan sonra Xoar33 izlemenizi tavsiye ederim. Gamerin Dibi'ni ne kadar sevsem de izlenme için gerçekçilikten uzak sadece iyi geçen maçları koyuyor bunu kendisi de bir kaç videosunda söylüyor zaten. Xoar33'de bu durum yok. Saf kan öğretici adam.
Ekstra eklemek istediğim bir şey var. Bu mesajı görüp daha başlamamış/almamış olanlar için. Oyun aşırı derecede dengesiz arkadaşlar. Bazı katiller sizi oyuncak ederken bazı katilleri siz oyuncak ediyorsunuz. Sırf millet çok istedi diye Jason getirdiler şuan o kadar güçlü ki yürütmüyor bile. Yine nerf üstüne nerf yiyecek, bütün gazı kesilecek falan filan.
Başlangıç seviye için Gamerin Dibi, biraz tecrübe kazandıktan sonra Xoar33 izlemenizi tavsiye ederim. Gamerin Dibi'ni ne kadar sevsem de izlenme için gerçekçilikten uzak sadece iyi geçen maçları koyuyor bunu kendisi de bir kaç videosunda söylüyor zaten. Xoar33'de bu durum yok. Saf kan öğretici adam.
Ekstra eklemek istediğim bir şey var. Bu mesajı görüp daha başlamamış/almamış olanlar için. Oyun aşırı derecede dengesiz arkadaşlar. Bazı katiller sizi oyuncak ederken bazı katilleri siz oyuncak ediyorsunuz. Sırf millet çok istedi diye Jason getirdiler şuan o kadar güçlü ki yürütmüyor bile. Yine nerf üstüne nerf yiyecek, bütün gazı kesilecek falan filan.
Son düzenleme:
Ömer_Yeter
Yetkin
Arkadaşlar oyunun aktiflik durumu ne?
Aktiflik dirumu iyi denilebilir. Ek olarak da ben Steam'den oynamanızı öneririm bağlantı sorunlarından dolayı.