Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Son zamanlarda bayağı bir DBD oynuyorum ve halen de oynamaktayım. En son birbirinden güzel DLC'ler adlım lakin ünlü korku film karakteri olan Micheal Myers ve onun yanılmıyorsam bir yakını olan
Laurie Strode'u lisansının bitmesinden kaynaklı olarak satın alamamak beni bayağı bir üzdü. Sizce bu DLC'nin geri gelmesi ihtimali var mı? Eğer varsa gene aynı olarak mı yoksa değişik bir halde mi gelir?

Son zamanlarda bayağı bir DBD oynuyorum ve halen de oynamaktayım. En son birbirinden güzel DLC'ler adlım lakin ünlü korku film karakteri olan micheal myers ve onun yanılmıyorsam bir yakını olan.
Laurie Strode'u lisansının bitmesinden kaynaklı olarak satın alamamak beni bayağı bir üzdü. Sizce bu DLC'nin geri gelmesi ihtimali var mı? Eğer varsa gene aynı olarak mı yoksa değişik bir halde mi gelir?

Evet, geri gelme ihtimali var ama kesin değil.
Dead by Daylight içindeki halloween DLC'si lisans süresi bittiği için kaldırıldı. Lisans yeniden anlaşılırsa tekrar mağazaya aynı haliyle geri gelir. Ama ne zaman gelir?
Belli değil. Aylar da sürebilir, yıllar da. Daha önce kaldırılan Stranger Things DLC'si yıllar sonra geri gelmişti, yani tamamen imkânsız değil. Geri dönebilir, fakat şu an için beklemekten başka yapılacak bir şey yok.