4630 kristalım var. Bende olan kattiler: Sanatçı, maraz, huntress, tuzakçı, UMA'cı, dağ adamı, hemşire, acuze, doktor, palyaço, spirit. Sizce ne almalıyım?
Aklımda veba ve twins var ama çoğunlukla survivor oynarım, çok bilgim yok katil konusunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
UMA'ci eğer güzel Build yapılırsa çok op Killer skillinden çıkınca aldığı Boost ile map in diğer ucuna uçuyor sanki benim önerim UMA'ci olurdu hem jen kontrolü var hem de bayağı güçlü.

Jen kontrolü konusunda çok zayıf tryhard oynancaksa iyidir.

Eğlencesine oynayacağını düşünürek önerdim DBD delirtiyor adamı tryhardda.

Veba alabilirsin. Perkleri diğer katillerde de işine yarayacaktır ama katil oynamayı yeni öğreneceksen en kolayı Wraith. Red rank olmadığın sürece çok underrated bir katil. 4 kill çekmediğin maç kalmaz güzel bir Build ile. Ruh da alabilirsin. İyi ellerde tam bir ölüm makinesine dönüşüyor.

Surv main olarak herhangi bir katili öneremem; zira red rankta hiçbirisi dayanamıyor. Vecna geldi ilk maçta güçlü sanmıştım bugün 4-5 gen yedi. Anlayacağın ne alırsan al düzgün kurbanlara karşı pek bir şansın olmayacak. Muhtemelen başta tunnel & camp yapacaksın ama o bile elinde patlayınca maç sonu sövüp sayacaksın. Bu işler böyle. Ben katil sevmem fakat wraith, lesion ve spirit keyifli olabiliyor. Hepsi de basit hızlı kavrarsın.

Surv main olarak herhangi bir katili öneremem; zira red rankta hiçbirisi dayanamıyor. Vecna geldi ilk maçta güçlü sanmıştım bugün 4-5 gen yedi. Anlayacağın ne alırsan al düzgün kurbanlara karşı pek bir şansın olmayacak. Muhtemelen başta tunnel & camp yapacaksın ama o bile elinde patlayınca maç sonu sövüp sayacaksın. Bu işler böyle. Ben katil sevmem fakat Wraith, lesion ve spirit keyifli olabiliyor. Hepsi de basit hızlı kavrarsın.

Vallahi bana göre çok da iyi bir katil değilmiş vecna ben genelde katil oynarkende sanatçı ve palyaço oynuyorum.