• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Dead by Daylight için en iyi grafik ayarları ve renk ayarları nedir?

24409

Becerikli
Arkadaşlar selam. Benim bilgisayarımın sistem özellikleri zaten yazıyor onu açıklamayacağım o yüzden. Bilgisayarım DBD hariç her oyunu açıyor arkadaşlar. DBD'de sürekli FPS düşmesi kasma hissi yüzünden oyunu oynayamadım bir türlü. Sizden ricam bunu çözebilecek bir ayar falan varsa önerebilir misiniz? Sağ olun var olun!

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne zamanlarda kasma oluyor?

Yüzdelikli bir çözünürlük ayarı olması lazım onu otomatiğe çek, orta-yüksek ayarlarda oyna.

Hocam 2V8 modunda kasma oluyor fakat 4 kişi falan kalınca kasma gidiyor tekrardan sabit 120 FPS'e dönüyor. Genellikle her zaman oluyor 1V4 de de ara sıra oluyor.

Hocam 2V8 modundaki buglar, FPS düşmeleri nedeniyle dün herkese 5M blood points vermişlerdi. Optimize etmekte sıkıntı yaşadılar sanırım yeni Killer'lar mapler vs eklendiği için 2V8 moduna. Normal oyunda sıkıntınız yoksa çok kasmanıza gerek yok.

Ayrıca bir öneri yapmam gerekirse, oyunu ben orta grafiklerde oynuyorum. Ekran kartımın %20-25 kullanımında 120FPS alıyorum yetiyor bana. NVIDIA veya AMD özelinde renk ayarlarıyla oynamayın. Orijinal oyuna alışın. Gözünüz öbür türlü alıştığında diğer oyunlarda sıkıntı çekersiniz.

Yüzdelikli bir çözünürlük ayarı olması lazım onu otomatiğe çek, orta-yüksek ayarlarda oyna.
İşe yaradı hocam.

Hocam kafaya takmadım zaten bilgisayarda açmaya başladı sorun yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…