Kadın olan karakter baskın olarak daha eğlenceli bir oynanışa sahip. Tabii bu oynayan kişinin zevk aldığı eylemlerle de doğru orantılı.

Hatırladığım kadarıyla pek fark yoktu. Çoğu eylem beraber ve görev paylaşımıyla yapılıyor, iki karakterde eğlenceli. Kadın karakterle oynamıştım ben, çok eğlenmiştim.

Kadın olan karakter baskın olarak daha eğlenceli bir oynanışa sahip. Tabii bu oynayan kişinin zevk aldığı eylemlerle de doğru orantılı.
Hatırladığım kadarıyla pek fark yoktu. Çoğu eylem beraber ve görev paylaşımıyla yapılıyor, iki karakterde eğlenceli. Kadın karakterle oynamıştım ben, çok eğlenmiştim.
Tarz olarak ne farkları var karakterlerin?

Cody daha çok bir yerden öbürüne geçmenize yardım ediyor, May ise asıl aksiyonu yaşayan kişi diyebilirim.
Aynen öyle. Deminki mesajım troll olarak algılanmış bu sebeple daha uzun bir açıklama yapmam lazım.
1772810213216.webp

May daha iyi çünkü özellikle (sanırım 2. bölüm oluyordu) bir yerde May çekiç olup Cody'i çivi gibi çakabiliyordu yere, kız arkadaşımla oynarken aşırı eğlenceliydi May bence. Cody'den daha iyi en azından, Cody çok zorlama bir karakter gibi duruyor.

Arkadaşlar dün bitirdik oyunu. Oynayış olarak gerçekten birbirine çok yakınlar gayet dengeli dağıtılmış, hangisiyle oynarsanız oynayın aynı derecede keyif alırsınız diye düşünüyorum. Bir bölümde bir karakterin yaptığı tarzdaki şeyi diğer bölümde diğer karakter yapıyor genelde, gayet dengeli yani. Bunun dışında May genelde yakın dövüşçü olurken Cody menzilli oluyor, ayrıyeten May biraz daha fazla aksiyonun içinde belirli kısımlarda, bu kısımlarda Cody de May'e destek oluyor; tabii Cody'nin aksiyon içinde olup May'in destek olduğu kısımlar da çok.