Pabola

Uzman
Oyuna yeni başladım, katil olarak Kaneki'yi kullanıyorum. Kurban olarak düzgün bir çarım yok. 11K kristalim var, ne önerirsiniz? Kurbanda istediğim şey, jeneratörü hızlı yapsın, kendini iyileştirebiliyorsa iyileştirsin vs. Solo oynamaya müsait olursa güzel olur. Kullanışlı bir şey arıyorum.

Adam'ın kendini kancadan attıran perk'i var, Solo'da bayağı işe yarıyor. Nancy'nin de herhangi bir totem kırdıktan sonra dolaba girince iyileşme perk'i var. Claudette'in de kişisel bakımı var, kendini medkit olmadan iyileştirebiliyorsun. Kurbanları prestij 1 yaptığında diğer kurbanlarda da özel perkleri kullanabiliyorsun.

Yeni başlayan biri için bu buildi önerebilirim:

Adrenalin (Meg Thomas)
Fırsat Penceresi (Kate Denson)
Kıvrak (Feng Min)
Kişisel bakım (Claudette Morel)

Son düzenleme:
Adam'ın kendini kancadan attıran Perk'i var, Solo'da bayağı işe yarıyor. Nancy'nin de herhangi bir totem kırdıktan sonra dolaba girince iyileşme Perk'i var. Claudette'in de kişisel bakımı var, kendini medkit olmadan iyileştirebiliyorsun. Kurbanları prestij 1 yaptığında diğer kurbanlarda da özel perkleri kullanabiliyorsun.

Yeni başlayan biri için bu Build'i önerebilirim:

Adrenalin (MEG thomas)
Fırsat penceresi (kateden son)
Kıvrak (feng min)
Kişisel bakım (claudette morel)

Kateden son ve feng Min'in yeni başlayanlar için güzel perkleri var.

Katil olaraksa ben avcı ve 2250 kristale Clown'ı açın derim.

Mikaela ve sable hakkında ne düşünüyorsunuz?

En önemlisi Fırsat Penceresi. Aksi halde mapleri ve spotları bilmediğin için çok hızlı yakalanırsın. Bunun yanına yeni olduğun için Ani Depar/Kıvrak ve Adrenalin koyabilirsin. Dwight'ın Kendini Kanıtla perki ile de jen rush yapıp takıma fayda sağlarsın.

Son düzenleme: