Dead by Daylight mı Watch Dogs Legion mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 896
  • Etiketler Etiketler
    dead

Winner

Üstün
Epic indirimlerinden hangisi alınmalı sizce?

Bence Watch Dogs güzel bir seri değil.

Arkadaşın yoksa Dead By Daylight sarmaz diye düşünüyorum. 2-3 kişi olacak en az ki öyle tadı çıksın. Bu arada oyunu şimdi hatırladım kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Arkadaşım yok, tek başıma sarar mı?
DBD oynayan içerik üreticileri var, Discord sunucularına girebilirsiniz. Rahatlıkla arkadaş da bulursunuz.

Öğrenme aşaması gerektiren bir oyun, bu aşama da tek başına oynayarak geçilmez açıkçası. Neredeyse 3000 saate yakın oynadım, oyun hâlâ solo oyuncular için işkenceye yakın seviyede deneyim yaşatıyor.

Arkadaşım yok, tek başıma sarar mı?

Ben de hep tek başıma oynadım bir yerden sonra hani bir zirve noktası olur ya artık yeter dediğiniz, o nokta illaki gelecek ama önünde sonunda bu oyuna geri dönersiniz merak etmeyin. Genellikle arkadaş olmadığı zaman Killer olarak oynamak sarıyor ama survivor da olmanız hiç fark etmez.

Dead by Daylight aktif olarak oynuyorum. Solo survivor oynayacaksan bulaşma. Katil oynayacaksan arada survivor oynasanda sarar. Arkadaşların varsa 4 kişilik bir ekiple survivor da sarar. Uzun soluklu bir oyun olduğu için satın alması daha mantıklı. Ancak oyunda dlcleri almadan çok keyif alamazsın. Dlcler ile lisanslı karakterler satılıyor. Korku filmlerinden felan aşina olduğun bütün karakterler oyunda var ve eklenmeye devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…