Detaylar
Kim cevapladı?xankony
Uzman
Dead by daylight benim zamanımda sarıyordu şimdi baya yeni çarlar gelmiştir. Şans verebilirsin.
xankony
Uzman
Zombiler tarafından gece gündüz kovalanmak istiyorsan ve sürekli aksiyon olsun istiyorsan kesinlikle Dead by Daylight öneririm.
Hocam Dying Light ile karıştırmış olmayasınız.
Winner
Üstün
Arkadaşım yok, tek başıma sarar mı?Dead by daylight benim zamanımda sarıyordu şimdi baya yeni çarlar gelmiştir. Şans verebilirsin.
Evet kesinlikle onunla karıştırmışım. Hemen düzeltiyorum.
DBD oynayan içerik üreticileri var, Discord sunucularına girebilirsiniz. Rahatlıkla arkadaş da bulursunuz.
Öğrenme aşaması gerektiren bir oyun, bu aşama da tek başına oynayarak geçilmez açıkçası. Neredeyse 3000 saate yakın oynadım, oyun hâlâ solo oyuncular için işkenceye yakın seviyede deneyim yaşatıyor.
xankony
Uzman
Ben de hep tek başıma oynadım bir yerden sonra hani bir zirve noktası olur ya artık yeter dediğiniz, o nokta illaki gelecek ama önünde sonunda bu oyuna geri dönersiniz merak etmeyin. Genellikle arkadaş olmadığı zaman Killer olarak oynamak sarıyor ama survivor da olmanız hiç fark etmez.
Myers
Yetkin
Dead by Daylight aktif olarak oynuyorum. Solo survivor oynayacaksan bulaşma. Katil oynayacaksan arada survivor oynasanda sarar. Arkadaşların varsa 4 kişilik bir ekiple survivor da sarar. Uzun soluklu bir oyun olduğu için satın alması daha mantıklı. Ancak oyunda dlcleri almadan çok keyif alamazsın. Dlcler ile lisanslı karakterler satılıyor. Korku filmlerinden felan aşina olduğun bütün karakterler oyunda var ve eklenmeye devam ediyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-