Sizce tunnel yapmak mnatıklı mı ?

• Evet.Sonuçta katilin de kazanmaya hkakı var

Oy: 3 60,0%
  • Hayır.Hiçbir şekilde olmaması lazım

Oy: 1 20,0%
  • Kararsızım

Oy: 1 20,0%

• Oy verenlerin toplamı
    5

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Ben genelde survivor oynadığımdan bu olayı çok bilmiyordum fakat zamanla keşfederek anlamaya çalıştım. Bir ara oyuna gelen güncelleme ile tunnel olayı kalkmıştı sonradan geri gelmişti katillere haksızlık diye. Bence geri gelmesi çok daha iyi olmuş çünkü oyunun doğasına aykırı bir şey tunnelı kaldırmak. Diğer yandan, her ne kadar survivor oynuyor olsam da bazı gıcık denilebilecek kurbanlarıın, ilk başta ortadan kaldırılması gerektiğini savunuyorum. Sizler neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Gelin biraz konuşup tartışalım. @Michael MYERS @SpeedBeast34

Açık konuşalım. DBD tamamen Survivor side bir oyun, böyle bir oyunda Killer'ların elindeki tek seçeneğini almak oyunu hükmen karşıya vermen demek. Bana da çok tunnel attılar, evet sinir bozucu bir şey ancak olması gerekiyor. Bunu engellemek için oyundan kaldırman değil, farklı mekanikler eklemen gerek ki oyun sadece Gen rush, Chase olmasın.

Ben genelde survivor oynadığımdan bu olayı çok bilmiyordum fakat zamanla keşfederek anlamaya çalıştım. Bir ara oyuna gelen güncelleme ile tunnel olayı kalkmıştı sonradan geri gelmişti katillere haksızlık diye. Bence geri gelmesi çok daha iyi olmuş çünkü oyunun doğasına aykırı bir şey tunnelı kaldırmak. Diğer yandan, her ne kadar survivor oynuyor olsam da bazı gıcık denilebilecek kurbanlarıın, ilk başta ortadan kaldırılması gerektiğini savunuyorum. Sizler neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Gelin biraz konuşup tartışalım. @Michael MYERS @SpeedBeast34

Karşıda 4 kişi ekip girdin mi Killer'ın kazanma ihtimali yok tunnel da olsun bir zahmet.

Killer main olarak tunnel bu oyunun olmazsa olmazı. Survivor side zaten çok güçlü hard bir takım geldiğinde maç kazanmak imkansız oluyor. Şu oyundaki survivorlar kadar ağlayan bir topluluk bilmiyorum ben. Sidik zoruyla bir kill alsan bile ağlıyorlar.

Hele birini zar zor düşürdükten sonra bir anda elinde toolbox olan birinin "merhabalar" deyip kancayı kırması peki. :D(bizzat yaşadım bunu.)

Tünellemek bence saçma bir şey çünkü survivora hiçbir şekilde kazanma hakkı verilmiyor. Kaybedeceğimi bilsemde tünel atmam kısacası.

Ama oyunu uzun süredir. Oynamadım mantığı değiştiyse bilemem. 2 sene oluyor.

Tünellemek bence saçma bir şey çünkü survivora hiçbir şekilde kazanma hakkı verilmiyor. Kaybedeceğimi bilsemde tünel atmam kısacası.

Ama oyunu uzun süredir. Oynamadım mantığı değiştiyse bilemem. 2 sene oluyor.

Hocam karşısı gen rush+ t bag yapınca otomatik yapmak istiyorsunuz 😄

Surv oynarken yediğiniz tunnelde killeri anlamak zor çünkü takımca gen rush atıyorsanız killerin tek çaresi tunnel o yönden mantıklı tunnel fakat durduk yere birine taktıysa kafayı sürekli sallayıp hooktayken hit falan atıyorsa o zaman mantıksız hatta o killere sövmek bile sevaptır muhtemelen.