SunseTTime

Uzman
Makaleler
1
Yer
Fethiye
Arkadaşlar merhaba. Dead by Daylight, 120 FPS ile sınırlı bir oyun ve normal şartlar altında yüksek/ultra ayarlarda sabit 120 FPS ile oynayabiliyorum. Fakat YouTube'dan DbD Input Lag azaltmaya yönelik bir video gördüm ve denemek istedim. Yaptığım tek şey Windows Defender içinden oyunu seçip Denetim Akışı Koruması (CFG) isimli ayarı aktive etmekti. Bunu yaptıktan sonra oyun FPS değerleri arttı (200-300) fakat FPS'yi düşük bir değere sabitlesem de görüntü bayağı kötü bir hal aldı. Ben de eski ayarlara dönebilmek adına bu açtığım ayarı kapadım, Steam oyun dosyalarını doğruladım fakat tam anlamı ile oyunu eski haline döndüremedim. Oyun açılana kadar birkaç kere Crash yiyorum, açıldıktan sonra da sabit 180 FPS alıyorum. Bu normalde isteyeceğim bir şey, malum monitör Hertz değerine sabitlenmiş oldu, görüntü yağ gibi akıyor ancak input lag çok artmış olsa gerek mouse hareketlerim yavaşladı. Haliyle benim default ayarlara geri dönmem gerekiyor. Oyunu silip tekrar yüklemek dışında bir önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, çalıştırı açın oraya %localappdata% yazın.
Sonra karşına Local klasörü açılacak, açıldıktan sonra oyunun klasörü bulun.
Bulduktan sonra Saved klasöre girin, oradan Confing klasörüne girin.
Orada GamerUserSettings.ini dosyası olacak.
Onu silin, silerken yedeği almayı unutmayın.

Bunu silip steamden oyun dosya bütünlüğünü sorgula diyince bu sildiğimiz dosya yeniden mi oluşacak?

Oyuna girince direkt kendisi oluşturuyor olması lazım.
Bugün bir deneyeyim en kötü silip tekrar yüklerim.

Yaptım düzelmedi yine FPS 165'lerde %1 138'lerde. 120'yi geçmemesi lazım normalde. Neyse siler geri yüklerim bir ara. Yapacak yok gibi.

Bugün bir deneyeyim en kötü silip tekrar yüklerim.

Yaptım düzelmedi yine FPS 165'lerde %1 138'lerde. 120'yi geçmemesi lazım normalde. Neyse siler geri yüklerim bir ara. Yapacak yok gibi.
Muhtemelen beni hile olarak algılıyor oyun bak attı yine. Neyse ban yemek istemem. Silip geri yükleyeceğim oyunu.

Dosya Ekleri

• aa.webp
    aa.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme: