Sizce en iyi katil kimdir?

• The Trapper(Tuzakçı)

Oy: 0 0,0%
  • Doctor

• Clown

• Oni

• Ghostface

• Oy verenlerin toplamı
    10
Her Killer oynayanına göre değişiklik gösterir. Özellik olarak Nurse. İstersen 3 gen chase at, 3sn sürer düşürmesi. Ancak ben oyumu leatherface'den yana kullandım. Karşısında oynaması da, kendin oynamakta zevkli bir Killer. Ancak objektif bakacak olursak oyunda karşısında oynaması en zor Killer'ları Nurse ve Spirit.

İyi bir Nurse veya Splirit oyuncusuna karşı maç kazanmak aşırı zor. Myers gene counterlaması ve karşısında oynaması kolay bi karakter.

The Ghoul ve The Animatronic diyebilirim. Sebebi ise Ghoul özelliğini kullanınca hitbox bir garip işliyor. Duvar arkası geçmiş oluyorsun yine de derin yaralı efekti sokabiliyor. Animatronic de spotsuz bir alanda balta yediysen çok yavaşlatıyor pek kaçma şansın kalmıyor. Sağlam bir Nurse'e denk gelirsen o da zorlar ama o iki düşünürken sen beş düşünüyorsan yine bir sorun yok.

Her Killer oynayanına göre değişiklik gösterir. Özellik olarak Nurse. İstersen 3 gen chase at, 3sn sürer düşürmesi. Ancak ben oyumu leatherface'den yana kullandım. Karşısında oynaması da, kendin oynamakta zevkli bir Killer. Ancak objektif bakacak olursak oyunda karşısında oynaması en zor Killer'ları Nurse ve Spirit.
Leatherface oyalaması en kolay katillerden birisi. Sadece facecamp garantisi veriyor, hepsi bu. :D

Son düzenleme: