Detaylar
Kim cevapladı?Ozi2658
Becerikli
Hocam pek hoşuma gitmedi. Başka öneriniz var mı?
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Hocam genellikle toxic olanlar yarı çıplak olan outfitler oluyor. Tercihinizi ona göre yapın. Renato oynamadığım için net bir öneri yapamam.
Ozi2658
Becerikli
Anladım hocam. Siz ne oynuyorsunuz survivor olarak? Bende kararsızım bu aralar toxic skinleri olan bir survivor almak istiyorum normalde fengmin 20 p ama güzel skinini bulamıyorum. Parıltılı kristalle açtım karakteri belki değişebilirim fikrimi. Güzel skinleri olan bir survivor lazım.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Anladım hocam. Siz ne oynuyorsunuz survivor olarak? Bende kararsızım bu aralar toxic skinleri olan bir survivor almak istiyorum normalde fengmin 20 p ama güzel skinini bulamıyorum. Parıltılı kristalle açtım karakteri belki değişebilirim fikrimi. Güzel skinleri olan bir survivor lazım.
Basic kanlı Ada Wong oynuyorum ben, 2-3 chase atıp t-bag atınca kovalamaya başlıyorlar.
SunseTTime
Uzman
Toxic grasshopper kostümü fena durmuyor.
Son düzenleme:
Ozi2658
Becerikli
Bilemedim hocam. Sizce DLC mi alayım skin mi? Almamı önerdiğiniz DLC'ler varsa yeni DLC'lerden daha çok güzel kullanılır perki olanlar sevinirim. Çünkü ben fırsat penceresi kum torbası demir irade direnç kullanıyorum. Gene kullanışlı perk önerilerniz DLC leriniz varsa sevinirim.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Bilemedim hocam. Sizce DLC mi alayım skin mi? Almamı önerdiğiniz DLC'ler varsa yeni DLC'lerden daha çok güzel kullanılır perki olanlar sevinirim. Çünkü ben fırsat penceresi kum torbası demir irade direnç kullanıyorum. Gene kullanışlı perk önerilerniz DLC leriniz varsa sevinirim.
Hocam eski Build bayağı. Mesela anti tunnel perk yok. Ya kayıtlara geçmesin, ya da can havli alacaksınız. Demir Irade'de Killer sizi kovalarken bir işe yaramıyor, Dead Hard'da Killer sizi kovaladığı anda işe yarıyor. Garip bir Build.
Siz genellikle chase atıyorsunuz sanırım, ona göre bir Build çıkarabiliriz.
Kıvrak - Can Havli/Kayıtlara Geçmesin - Fırsat Penceresi + Joker(İstediğiniz bir perki alın). Bu şekilde bir Build yapabilirsiniz.
SunseTTime
Uzman
Kullandığın perkler gayet mantıklı. Sadece tüketen perk yerine sonsuza kadar yaşayacağız ya da boon kullanmak takım için daha iyi olabilir. Onun dışında chaseleri ben de böyle atıyorum.Bilemedim hocam. Sizce DLC mi alayım skin mi? Almamı önerdiğiniz DLC'ler varsa yeni DLC'lerden daha çok güzel kullanılır perki olanlar sevinirim. Çünkü ben fırsat penceresi kum torbası demir irade direnç kullanıyorum. Gene kullanışlı perk önerilerniz DLC leriniz varsa sevinirim.