Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 6 Mayıs 2026 #1 Yani bugün resmen bu sorunu çözmek için oyunu oynadım diyebilirim sanırım. Şu anlık olarak yaptığım üm yöntemleri buraya listeliyorum: DDU ile sürücümü kaldırıp güncel AMD sürücüsü kurdum. Ethernet sürücümü güncel mi değil mi kontrol ettim. Engein dosyasına ince bir ayar ekledim. AMD ayalarımı "performans" moduna çektim Ancak tüm bunlara rağmen droplar ğeşimi bırakmıyor. Güncelleme beklemekten başka çare yok anlaşılan o ki.
Yani bugün resmen bu sorunu çözmek için oyunu oynadım diyebilirim sanırım. Şu anlık olarak yaptığım üm yöntemleri buraya listeliyorum: DDU ile sürücümü kaldırıp güncel AMD sürücüsü kurdum. Ethernet sürücümü güncel mi değil mi kontrol ettim. Engein dosyasına ince bir ayar ekledim. AMD ayalarımı "performans" moduna çektim Ancak tüm bunlara rağmen droplar ğeşimi bırakmıyor. Güncelleme beklemekten başka çare yok anlaşılan o ki.
1 14742 Uzman Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 727 Çözümler 3 Beğeniler 350 6 Mayıs 2026 #2 Sıcaklıkları kontrol ettin mi? Belki çok sıcaklıktan dolayı throttle yiyordur cihaz. Oyunun optimizasyonu ayrı berbat. Artı 0 Eksi
Sıcaklıkları kontrol ettin mi? Belki çok sıcaklıktan dolayı throttle yiyordur cihaz. Oyunun optimizasyonu ayrı berbat.
Ranchen Uzman Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 424 Çözümler 1 Beğeniler 90 6 Mayıs 2026 #3 14742 dedi: Sıcaklıkları kontrol ettin mi? Belki çok sıcaklıktan dolayı throttle yiyordur cihaz. Oyunun optimizasyonu ayrı berbat. Genişletmek için tıkla... Optimizasyonla alakalı olduğunu sanmıyorum çok eski bir cihaz değilse rahat oynanması lazım. Artı 0 Eksi
14742 dedi: Sıcaklıkları kontrol ettin mi? Belki çok sıcaklıktan dolayı throttle yiyordur cihaz. Oyunun optimizasyonu ayrı berbat. Genişletmek için tıkla... Optimizasyonla alakalı olduğunu sanmıyorum çok eski bir cihaz değilse rahat oynanması lazım.
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 6 Mayıs 2026 #4 Ranchen dedi: Optimizasyonla alakalı olduğunu sanmıyorum çok eski bir cihaz değilse rahat oynanması lazım. Genişletmek için tıkla... RX 570 kartı ile oynuyorum hocam. Ryzen 5 5600 işlemci ve 16 GB RAM Artı 0 Eksi
Ranchen dedi: Optimizasyonla alakalı olduğunu sanmıyorum çok eski bir cihaz değilse rahat oynanması lazım. Genişletmek için tıkla... RX 570 kartı ile oynuyorum hocam. Ryzen 5 5600 işlemci ve 16 GB RAM
Ranchen Uzman Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 424 Çözümler 1 Beğeniler 90 6 Mayıs 2026 #5 Ömer_Yeter dedi: RX 570 kartı ile oynuyorum hocam. Ryzen 5 5600 işlemci ve 16 GB RAM Genişletmek için tıkla... Grafiklerle oynadınız mı?Ortaya çekin 120 FPS V-Sync kapalı kalsın.Çok rahat kaldırması lazım. Artı 0 Eksi
Ömer_Yeter dedi: RX 570 kartı ile oynuyorum hocam. Ryzen 5 5600 işlemci ve 16 GB RAM Genişletmek için tıkla... Grafiklerle oynadınız mı?Ortaya çekin 120 FPS V-Sync kapalı kalsın.Çok rahat kaldırması lazım.