Dead Space ve The Callisto Protocol tarzı oyun önerileri

Makaleler
36
Yer
Kocaeli
Selam dostlar.

Dead Space'in tüm oyunlarını bitirdim. Şu anda aktif olarak The Callisto Protocol oynuyorum. Lost Planet oyunlarını da bitirmiştim zamanında. Bu tarz oyunlar ne önerebilirsiniz? Alien: Isolation tarzı pek sevemiyorum tabii.

Son düzenleme:
Resident Evil serisine başla.

Havası biraz daha farklı oyunlar hocam, Resident Evil serisi. Requiem hariç, neredeyse tamamını bitirdim zaten. Teşekkür ederim.

Teşekkür ettim Oreki hocam, sizi görmek büyük keyif. Keyifler yerindedir umarım. Listeme alıyorum bu oyunu. Korku dozu nasıl acaba? Aksiyona da kayan yapısı varsa tadından yenmez gibi geldi şu anda.

Pragmata da seversiniz bence.

O var, hiç oynamadım desem. Korku ve hayatta kalma öğeleri var mı onda da acaba?

Teşekkür ettim Oreki hocam, sizi görmek büyük keyif. Keyifler yerindedir umarım. Listeme alıyorum bu oyunu. Korku dozu nasıl acaba? Aksiyona da kayan yapısı varsa tadından yenmez gibi geldi şu anda.

Teşekkür ederim, keyifleri idare ediyoruz. Korku ve aksiyon dozu dengeli diyelim. Pek uğramıyorum, ara ara uğramaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…