oğuz sasi 42

Yetkin
Yer
cehennem
İyi sosyaller. Sabit kuryeyim, günün 11 saati neredeyse iş yerinde oturarak geçiriyorum. Otururken de sıkılmamak adına internetsiz/az internet harcayan oyun önerilerine ihtiyacım var. İnternetim az olduğu için fazla oyun oynayamıyorum. Türü fark etmez, zaman öldürebileyim yeter.

IOS kullanıyorum.

Son düzenleme:
İyi sosyaller. Sabit kuryeyim, günün 11 saati neredeyse iş yerinde oturarak geçiriyorum. Otururken de sıkılmamak adına internetsiz/az internet harcayan oyun önerilerine ihtiyacım var. İnternetim az olduğu için fazla oyun oynayamıyorum. Türü fark etmez, zaman öldürebileyim yeter.

iOS kullanıyorum.

Zombie tsunami.

iOS kullanıyorum.

Uzun soluklu oyun oynayabiliyorsanız Subnautica Slime Rancher ve Dredge PC'den Mobile portlanmış oyunlar olsalarda ben bayağı zevk aldım. Bunun dışında Dead Cells Stardew Valley, Bully ve Poly Bridge serisini önerebilirim.

Uzun soluklu oyun oynayabiliyorsanız Subnautica Slime Rancher ve dredge PC'den Mobile portlanmış oyunlar olsalarda ben bayağı zevk aldım. Bunun dışında Dead Cells Stardew Valley, bully ve poly bridge serisini önerebilirim.

Önerdiklerim hep ücretliymiş kusura bakmayın ücretsiz olarak into the Dead 2 ve hill climb racing bakabilirsiniz.