Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Oyun daha beta aşamasında olduğu için oyuna sahip olan kişilerin sizi oyuna davet etmesi gerekiyor. Herkese açılana kadar bu şekilde ilerlemeye karar vermişler.
Oyunu oynamana yarıyor.
TinerciYasin
Başarılı
Oyuna girmen için gerekli, birinden istedim bende cevap veren olmadı.Son zamanlarda forumda böyle konular görüyorum, bu Deadlock daveti ne işe yarıyor tam olarak aydınlatabilir misiniz beni?
Thanos
Üstün
Bu davet olmadan, oyun oynanmıyor mu yani? e çok saçma değil mi?Oyuna girmen için gerekli, birinden istedim bende cevap veren olmadı.
Oyun daha beta aşamasında olduğu için oyuna sahip olan kişilerin sizi oyuna davet etmesi gerekiyor. Herkese açılana kadar bu şekilde ilerlemeye karar vermişler.
erdym
Üstün
Oyuna girmen için gerekli, birinden istedim bende cevap veren olmadı.
Oyun yüklü olsa atardım. Zaten atma konuları bir ara benden dolayı patlamıştı ama yerim olmadığından silmek zorunda kaldım
TinerciYasin
Başarılı
Oyun yüklü olsa atardım. Zaten atma konuları bir ara benden dolayı patlamıştı ama yerim olmadığından silmek zorunda kaldım. Eski konularda ki arkadaşlar atabilir belki.
Oyunu silince gidiyor mu oyun, direk kütüphaneye geliyor diye biliyordum.
Davetin yoksa oynayamıyorsun.
erdym
Üstün
Oyunu silince gidiyor mu oyun, direk kütüphaneye geliyor diye biliyordum.
Yok Switch romları indirdiğim için internetim biraz naneli geri indiremiyorum şu an bundan dolayı.
Davet atmak için oyunun yüklü olması gerekiyor çünkü davetler oyun içinden atılıyor. Onun dışında kütüphanene ekleniyor oyun.
Yeni konular
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-