Spoiler olmazsa sevinirim çünkü izlemeyenler olacaktır. Bu başyapıt hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum. Bence son izlemenizden beri uzun bir zaman geçmişse tekrardan bakın. Ben 7 yıllık aradan sonra tekrar izledim. Bakış açım çok fazla değişmiş ancak fikirlerim hiç değişmedi. Onun dışında, sınavdan sonra bu başyapıtla ilgili 10 sayfa yazı yazmak nasip olsun.
Detaylar
Kim cevapladı?Gayet güzeldir. Sadece son bölümleri biraz sıkıcı.
Yazar Kira'yı öldürmek için elinden geleni yaptı. Ben bile o basit hataları yapmazdım.
RoaringLion
Üstün
Benim de içimde bir Kira var.
Boku ga Kira da!
- Makaleler
- 1
Teması falan güzeldi ama polisiye olduğu için sonuna kadar izlemesi bunaltıcıydı, yıllar önce çoğunu izlemiştim ama hâlâ son 3 bölümü izlemedim. 
- Makaleler
- 23
Mello ve Near bos car. Bu ikisi Animeye girdiginden beri Light nedense asla yapmayacagi hatalari yapmaya basliyor. Yazar Anime'nin finalini ayarlayamamis olacak. Light o son bolumdeki mekana normal sartlarda gitmezdi. L oldukten sonra sanki İQ nerfi yedi Light. Bence ilk 25 bolumu su an gunumuz Animelerinin buyuk cogunlugundan daha iyi.
Mello ve near bos car. Bu ikisi animeye girdiginden beri light nedense asla yapmayacagi hatalari yapmaya basliyor. Yazar Anime'nin finalini ayarlayamamis olacak. Light o son bolumdeki mekana normal sartlarda gitmezdi. L oldukten sonra sanki IQ nerfi yedi light. Bence ilk 25 bölümü su an gunumuz animelerinin buyuk cogunlugundan daha iyi.
Mesela en başta polis müdürünü öldürmesi saçmalıktı. Yazar her anlamda saçmalamış sonlarda.
@Simon doğum gününüz kutlu olsun bu arada.
- Makaleler
- 23
Finali bu adam yapsaydi keske.Mesela en başta polis müdürünü öldürmesi saçmalıktı. Yazar her anlamda saçmalamış sonlarda.
Tesekkur ederim.Mesela en başta polis müdürünü öldürmesi saçmalıktı. Yazar her anlamda saçmalamış sonlarda.
@Simon doğum gününüz kutlu olsun bu arada.