Cheriel

Uzman
İlk oyunu 1 günde 10 saate yakın oynadığımı hatırlıyorum, sırf 2'si için PS almayı bile düşündüm. Bu tarz açık dünya kafa dagitmalik oyun önerisi var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok maalesef gercekten. Death Stranding benim hayatıma da cok dokunmustur. Basit gorunen seylerden buyuk zevkler almayı cok guzel ogreten bir oyun. Lore'u cok guzel, hikaye cok guzel, hele muzikler... Low roar inanilmaz bir grup onunla da tanismama vesile oldu.

İlk oyunu 1 günde 10 saate yakın oynadığımı hatırlıyorum, sırf 2'si için PS almayı bile düşündüm. Bu tarz açık dünya kafa dagitmalik oyun önerisi var mi?
Starfield var uzay temalı ve zaten Bethesda oyunu olduğu içinde açık dünya bir oyun. İçinde aksiyon da var Deat Strading kadar o AAA konseptinde onun gibi chill hiç oyun aklıma gelmiyor.

Biraz daha açılmak istersen Planet Crafter da mevcut. Hiç saldırgan canlı yok ve canını götüren sadece zamanla biten sussuzluk, açlık ve düşme hasarı.

Benzer bir tarzda değil; hatta birçok insanın benimle aynı görüşte olmayacağını düşünüyorum ancak benim kafa dağıtmak için tercihim hep Stardew Valley oluyor. Çiftlikle uğraşmaktan gerçek dünya ile bağınızı kesiyor oyun. Kesinlikle denemenizi öneriyorum.

Şunu da belirtmek istiyorum; günümüz açık dünya oyunlarının neredeyse tamamı kâr amaçlı yapıldığı için, uzun oynanış süreleri olması açısından açık dünya yapılıyor. Pek de kafa dağıtabileceğiniz elementlere sahip olduğunu düşünmüyorum.

Death Stranding bayağı değişik hatta dünyanın en değişik oyunlarından olabilir, eşi benzeri yok gibi. O yüzden bir şey önermek zor en alakalısı bile bununla ne alakası var dedirtebilir :D Ama henüz çıkmamış olan Pragmata var, o bana Death Stranding'i bayağı anımsattı.

Steam'de demosu da var mış hatta.

Death Stranding bayağı değişik hatta dünyanın en değişik oyunlarından olabilir, eşi benzeri yok gibi. O yüzden bir şey önermek zor en alakalısı bile bununla ne alakası var dedirtebilir :D ama henüz çıkmamış olan pragmata var, o bana Death Stranding'i bayağı anımsattı.

Steam'de demosu da var mış hatta.

2'si cikiyor 26 Haziran'da Dost Kayaoğlu'nu falan izledim gerek yoktu 2.oyuna 1.oyun tadımlık güzeldi diyor.