Detaylar
Kim cevapladı?Drivefast
Uzman
Steam'da 10 dolara düşmüş. Bu indirimi bekliyordum. Sizce alınır mı? Nasıl bir oyun?
Ben hiç beğeneceğimi düşünmüyordum ama oyuna resmen bayıldım. Yani o kargoları taşımak falan bana çok zevk veriyordu ama kişiden kişiye göre değişiyor. Bazıları çok sıkıcı diyor eğer sabırlı biriysen kesinlikle alınır.
Son düzenleyen: Moderatör:
cemkaraca
Yetkin
Sabırlı biriyim hocam. Genel olarak yorumlar oyun tekrar ediyor şeklindeydi. Kargo taşırken falan kendini tekrar ediyor mu?Ben hiç beğeneceğimi düşünmüyordum ama oyuna resmen bayıldım. Yani o kargoları taşımak falan bana çok zevk veriyordu ama kişiden kişiye göre değişiyor. Bazıları çok sıkıcı diyor eğer sabırlı biriysen kesinlikle alınır.
Sabırlı biriyim hocam. Genel olarak yorumlar oyun tekrar ediyor şeklindeydi. Kargo taşırken falan kendini tekrar ediyor mu?
Oyun evet kendini tekrar ediyor, oyunda işini aşırı derecede kolaylaştırabiliyorsun craft mekanikleriyle. Doğanın zevkini çıkarmak istiyorsanız alınabilir, soundtracklar filan aşırı derece iyi ve oynamanızı öneririm ama sıkılabilme ihtimaliniz var. Onun dışında bana hitap etmiyor tam olarak.
4-5 saat sonra sıkılmıştım ben oradan oraya sürekli kargo taşı artık sabır taşımın çatlamasını bekliyordum. Sonra tam kargo taşıyıp göreve giderken bi alandan geçiyordum siyahlı bir şey gebertti kargolar falan hepsi düştü sildim. Cidden peygamber sabrı falan lazım.
cemkaraca
Yetkin
Bende kargom nerede diyordum.4-5 saat sonra sıkılmıştım ben oradan oraya sürekli kargo taşı artık sabır taşımın çatlamasını bekliyordum. Sonra tam kargo taşıyıp göreve giderken bi alandan geçiyordum siyahlı bir şey gebertti kargolar falan hepsi düştü sildim. Cidden peygamber sabrı falan lazım.