THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.005 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.150 Yer Rockport City 1 Eylül 2025 #21 23783 dedi: Yapımcılar şu Linux'a destek verse kimse Windows'ta kalmaz bence. Genişletmek için tıkla... Linux Sistem gereksinimi: Statik elektrik (opsiyonel). Ekran (gerekli değil). Arkadaşımın buzdolabı ve çamaşır makinesi Linux ile çalışıyor
23783 dedi: Yapımcılar şu Linux'a destek verse kimse Windows'ta kalmaz bence. Genişletmek için tıkla... Linux Sistem gereksinimi: Statik elektrik (opsiyonel). Ekran (gerekli değil). Arkadaşımın buzdolabı ve çamaşır makinesi Linux ile çalışıyor
Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 1 Eylül 2025 #22 Wartz dedi: Disk'te bölüm ayırarak. Genişletmek için tıkla... Dual Boot'u Linux üzerinden mi yaptınız? Yani Linux'a kurduğunuz bir eklenti vb. bir şey ile mi?
Wartz dedi: Disk'te bölüm ayırarak. Genişletmek için tıkla... Dual Boot'u Linux üzerinden mi yaptınız? Yani Linux'a kurduğunuz bir eklenti vb. bir şey ile mi?
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.595 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.099 1 Eylül 2025 #23 THE KEROXEA dedi: Linux sistem gereksinimi: Statik elektrik (opsiyonel). Ekran (gerekli değil). Genişletmek için tıkla... Linux sistem gereksinimi: Elektrikle çalışan herhangi bir şey. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2026
THE KEROXEA dedi: Linux sistem gereksinimi: Statik elektrik (opsiyonel). Ekran (gerekli değil). Genişletmek için tıkla... Linux sistem gereksinimi: Elektrikle çalışan herhangi bir şey.
KS KS Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.094 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.889 1 Eylül 2025 #24 Emre.py dedi: Dual Boot'u Linux üzerinden mi yaptınız? Yani Linux'a kurduğunuz bir eklenti vb. bir şey ile mi? Genişletmek için tıkla... Windows üzerinden yaptım.
Emre.py dedi: Dual Boot'u Linux üzerinden mi yaptınız? Yani Linux'a kurduğunuz bir eklenti vb. bir şey ile mi? Genişletmek için tıkla... Windows üzerinden yaptım.
CRT_User Yetkin Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 759 Çözümler 5 Beğeniler 691 1 Eylül 2025 #25 Linux da NCP-NVIDIA App + VSR - DSR-DLDSR çalışıyor mu? CRU gibi özel çözünürlük araçları vs ona göre geçiş yapmayı düşünüyorum mouseacceleration kapatılabiliyor mu bir de gdi ile software renderer alınıyor mu HL-CS de?
Linux da NCP-NVIDIA App + VSR - DSR-DLDSR çalışıyor mu? CRU gibi özel çözünürlük araçları vs ona göre geçiş yapmayı düşünüyorum mouseacceleration kapatılabiliyor mu bir de gdi ile software renderer alınıyor mu HL-CS de?
Twig Yetkin Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 241 Çözümler 2 Beğeniler 199 1 Eylül 2025 #26 Ben tüm Linux'a mı dedim tarihi eser diye?