Hu tao Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 290 Yer Teyvat 16 Ocak 2025 #11 KakaoluKekAdam dedi: Game starts! Sudo rm --no-preserve-root -rf / Rm remove /etc/ Rm remove /root/ Rm remove /sys/ Rm remove /kernel/ Rm remove /dev/ Rm remove /proc/ Rm remove /run/ Rm remove /dev/ Genişletmek için tıkla... Sudo kurulu değil. Hu tao dedi: Sudo kurulu değil. Genişletmek için tıkla... kernel offset: end kernel panic: no sycing attemp to kill init!
KakaoluKekAdam dedi: Game starts! Sudo rm --no-preserve-root -rf / Rm remove /etc/ Rm remove /root/ Rm remove /sys/ Rm remove /kernel/ Rm remove /dev/ Rm remove /proc/ Rm remove /run/ Rm remove /dev/ Genişletmek için tıkla... Sudo kurulu değil. Hu tao dedi: Sudo kurulu değil. Genişletmek için tıkla... kernel offset: end kernel panic: no sycing attemp to kill init!
K KakaoluKekAdam Yetkin Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 1.073 Çözümler 18 Beğeniler 969 Yer Denizli, Türkiye 16 Ocak 2025 #12 Hu tao dedi: Sudo kurulu değil. Genişletmek için tıkla... Sudo yönetici izni alma değil miydi? (otomatik kurulu geliyor)
Hu tao dedi: Sudo kurulu değil. Genişletmek için tıkla... Sudo yönetici izni alma değil miydi? (otomatik kurulu geliyor)
Hu tao Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 290 Yer Teyvat 16 Ocak 2025 #13 KakaoluKekAdam dedi: Sudo yönetici izni alma değil miydi? (otomatik kurulu geliyor) Genişletmek için tıkla... Arch temız kurulum yapınca sudo kurulu olmaz ya hocam ondan esinlendim
KakaoluKekAdam dedi: Sudo yönetici izni alma değil miydi? (otomatik kurulu geliyor) Genişletmek için tıkla... Arch temız kurulum yapınca sudo kurulu olmaz ya hocam ondan esinlendim
Recep Tayyip İvedik Başarılı Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 1.908 Çözümler 2 Beğeniler 957 16 Ocak 2025 #14 erayisteya dedi: Bence messi>ronaldo. Genişletmek için tıkla... Bence de tam tersi. Ama bunu tartışmaktan sıkıldım.
erayisteya dedi: Bence messi>ronaldo. Genişletmek için tıkla... Bence de tam tersi. Ama bunu tartışmaktan sıkıldım.
Hu tao Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 290 Yer Teyvat 16 Ocak 2025 #15 Recep Tayyip İvedik dedi: Bence de tam tersi. Ama bunu tartışmaktan sıkıldım. Genişletmek için tıkla... kesinlikle konu kapandı.
Recep Tayyip İvedik dedi: Bence de tam tersi. Ama bunu tartışmaktan sıkıldım. Genişletmek için tıkla... kesinlikle konu kapandı.
Recep Tayyip İvedik Başarılı Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 1.908 Çözümler 2 Beğeniler 957 16 Ocak 2025 #16 Hu tao dedi: kesinlikle konu kapandı. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ironiye benzer cümleden ve profil kapağınızdan biraz şüphelenmemek elde değil.
Hu tao dedi: kesinlikle konu kapandı. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ironiye benzer cümleden ve profil kapağınızdan biraz şüphelenmemek elde değil.
Hu tao Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 290 Yer Teyvat 16 Ocak 2025 #17 Recep Tayyip İvedik dedi: Hocam bu ironiye benzer cümleden ve profil kapağınızdan biraz şüphelenmemek elde değil. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan
Recep Tayyip İvedik dedi: Hocam bu ironiye benzer cümleden ve profil kapağınızdan biraz şüphelenmemek elde değil. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan