2230

Uzman
Makaleler
21

Oyunların hata vermemesi için programlar, izleyin lazım olur. Arkada biraz ses kötü çıkmış ama neyse. (!)

En nefret ettiğim video tipi. Ben senin yavaş yazı yazmanı izlemek zorunda mıyım? Önceden yaz koy? Arkada bozuk bir ses falan... Yine sinir oldum bak.
Keşke sadece yazıyı beklesek, ilginç bir tercihte bulunarak videonun tamamını izlemeyi denedim. Aynı zamanda arkadaşın "inanılmaz hızlı" Internet'iyle redistleri de indirmesini bekliyoruz; zaten videonun en sonunda sıkılıp "siz indirirsiniz işte" diyip yarıda kesiyor.

Notepad metnini önceden hazırlayanları bu arkadaş gibilere tercih ederim. Daha hızlı anlatıyorlar.

Keşke sadece yazıyı beklesek, ilginç bir tercihte bulunarak videonun tamamını izlemeyi denedim. Aynı zamanda arkadaşın "inanılmaz hızlı" Internet'iyle redistleri de indirmesini bekliyoruz; zaten videonun en sonunda sıkılıp "siz indirirsiniz işte" diyip yarıda kesiyor.

Notepad metnini önceden hazırlayanları bu arkadaş gibilere tercih ederim. Daha hızlı anlatıyorlar.
Artık yapay zekayı konuşturuyorlar.

Bu arada, yanlış hatırlamıyorsam 6. dakikaların sonuna doğru - DirectX kurarken - arkada işitsel bir şölen başlıyor; tavsiye ederim.

Artık yapay zekayı konuşturuyorlar.
Şahsen ben ondan, buradakine kıyasla daha çok nefret ediyorum, TTS hala yeterince doğal konuşmuyor çünkü.