Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 29 Eylül 2024 #1 Bu sorun kurulum esnasında yoktu. Hatta Wi-Fi'ımı girdim ancak Firefox'a şu anda giriş yapamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2024
Çözüm Saruman Paşa 29 Eylül 2024 Network Manager'ı kurup systemctl üzerinden etkinleştirmeniz lazım: sudo apt install network-manager sudo systemctl enable NetworkManager --now
Network Manager'ı kurup systemctl üzerinden etkinleştirmeniz lazım: sudo apt install network-manager sudo systemctl enable NetworkManager --now
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 29 Eylül 2024 #2 Network Manager'ı kurup systemctl üzerinden etkinleştirmeniz lazım: sudo apt install network-manager sudo systemctl enable NetworkManager --now Artı 0 Eksi Çözüm
Network Manager'ı kurup systemctl üzerinden etkinleştirmeniz lazım: sudo apt install network-manager sudo systemctl enable NetworkManager --now
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 29 Eylül 2024 #3 Saruman Paşa dedi: Network Manager'ı kurup systemctl üzerinden etkinleştirmeniz lazım: sudo apt install network-manager sudo systemctl enable NetworkManager --now Genişletmek için tıkla... Yüklemem için internet lazım. Ek: Terminalden indiriyormuş. Ancak Firefox çalışmıyor. Artı 0 Eksi
Saruman Paşa dedi: Network Manager'ı kurup systemctl üzerinden etkinleştirmeniz lazım: sudo apt install network-manager sudo systemctl enable NetworkManager --now Genişletmek için tıkla... Yüklemem için internet lazım. Ek: Terminalden indiriyormuş. Ancak Firefox çalışmıyor.
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 29 Eylül 2024 #4 Ayrıca firefoxa giremediyseniz host ayarlarınızı yanlış yapmış olabilirsiniz: sudo cat /etc/hostname sudo cat /etc/hosts çıktıları atar mısınız? Geraltın kılıcı dedi: Yüklemem için internet lazım. Genişletmek için tıkla... Bu sayfadan deb paketini indirip flasha atabilirsiniz: Debian -- Package Download Selection -- network-manager_1.42.4-1_amd64.deb Geraltın kılıcı dedi: Yüklemem için internet lazım. Ek: Terminalden indiriyormuş. Ancak Firefox çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman host ayarlarınız yanlış. Dediğim komutların çıktısını atın. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Ayrıca firefoxa giremediyseniz host ayarlarınızı yanlış yapmış olabilirsiniz: sudo cat /etc/hostname sudo cat /etc/hosts çıktıları atar mısınız? Geraltın kılıcı dedi: Yüklemem için internet lazım. Genişletmek için tıkla... Bu sayfadan deb paketini indirip flasha atabilirsiniz: Debian -- Package Download Selection -- network-manager_1.42.4-1_amd64.deb Geraltın kılıcı dedi: Yüklemem için internet lazım. Ek: Terminalden indiriyormuş. Ancak Firefox çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman host ayarlarınız yanlış. Dediğim komutların çıktısını atın.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 29 Eylül 2024 #5 Saruman Paşa dedi: Ayrıca firefoxa giremediyseniz host ayarlarınızı yanlış yapmış olabilirsiniz: sudo cat /etc/hostname sudo cat /etc/hosts çıktıları atar mısınız? Bu sayfadan deb paketini indirip flasha atabilirsiniz: Debian -- Package Download Selection -- network-manager_1.42.4-1_amd64.deb O zaman host ayarlarınız yanlış. Dediğim komutların çıktısını atın. Genişletmek için tıkla... Saruman Paşa dedi: sudo apt install network-manager Genişletmek için tıkla... Komutunu girdim ve denedim. Sorun çözüldü. Bu arada Debian ve LXQT kullanıyorum şu anda. Artı 0 Eksi
Saruman Paşa dedi: Ayrıca firefoxa giremediyseniz host ayarlarınızı yanlış yapmış olabilirsiniz: sudo cat /etc/hostname sudo cat /etc/hosts çıktıları atar mısınız? Bu sayfadan deb paketini indirip flasha atabilirsiniz: Debian -- Package Download Selection -- network-manager_1.42.4-1_amd64.deb O zaman host ayarlarınız yanlış. Dediğim komutların çıktısını atın. Genişletmek için tıkla... Saruman Paşa dedi: sudo apt install network-manager Genişletmek için tıkla... Komutunu girdim ve denedim. Sorun çözüldü. Bu arada Debian ve LXQT kullanıyorum şu anda.
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 29 Eylül 2024 #6 Geraltın kılıcı dedi: Komutunu girdim ve denedim. Sorun çözüldü. Bu arada Debian ve LXQT kullanıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldüyse tamamdır, yine de systemctl komutunu çalıştırın. Kalıcı olarak etkinleşsin. sudo systemctl enable NetworkManager --now Artı 0 Eksi
Geraltın kılıcı dedi: Komutunu girdim ve denedim. Sorun çözüldü. Bu arada Debian ve LXQT kullanıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldüyse tamamdır, yine de systemctl komutunu çalıştırın. Kalıcı olarak etkinleşsin. sudo systemctl enable NetworkManager --now
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 29 Eylül 2024 #7 Saruman Paşa dedi: Sorun çözüldüyse tamamdır, yine de systemctl komutunu çalıştırın. Kalıcı olarak etkinleşsin. sudo systemctl enable NetworkManager --now Genişletmek için tıkla... Komutun bulunamadığını söylüyor. Ayrıca GT425M Driver'ını kurarkende komutun olmadığını söylüyor. Artı 0 Eksi
Saruman Paşa dedi: Sorun çözüldüyse tamamdır, yine de systemctl komutunu çalıştırın. Kalıcı olarak etkinleşsin. sudo systemctl enable NetworkManager --now Genişletmek için tıkla... Komutun bulunamadığını söylüyor. Ayrıca GT425M Driver'ını kurarkende komutun olmadığını söylüyor.