Geraltın kılıcı
Üstün
Bu sorun kurulum esnasında yoktu. Hatta Wi-Fi'ımı girdim ancak Firefox'a şu anda giriş yapamıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
sudo apt install network-managersudo systemctl enable NetworkManager --nowsudo apt install network-managersudo systemctl enable NetworkManager --nowYüklemem için internet lazım.Network Manager'ı kurup systemctl üzerinden etkinleştirmeniz lazım:
sudo apt install network-manager
sudo systemctl enable NetworkManager --now
sudo cat /etc/hostnamesudo cat /etc/hostsBu sayfadan deb paketini indirip flasha atabilirsiniz:
O zaman host ayarlarınız yanlış. Dediğim komutların çıktısını atın.Yüklemem için internet lazım.
Ek: Terminalden indiriyormuş. Ancak Firefox çalışmıyor.
Ayrıca firefoxa giremediyseniz host ayarlarınızı yanlış yapmış olabilirsiniz:
sudo cat /etc/hostname
sudo cat /etc/hosts
çıktıları atar mısınız?
Bu sayfadan deb paketini indirip flasha atabilirsiniz:
O zaman host ayarlarınız yanlış. Dediğim komutların çıktısını atın.
Komutunu girdim ve denedim. Sorun çözüldü. Bu arada Debian ve LXQT kullanıyorum şu anda.
Sorun çözüldüyse tamamdır, yine de systemctl komutunu çalıştırın. Kalıcı olarak etkinleşsin.Komutunu girdim ve denedim. Sorun çözüldü. Bu arada Debian ve LXQT kullanıyorum şu anda.
sudo systemctl enable NetworkManager --nowKomutun bulunamadığını söylüyor. Ayrıca GT425M Driver'ını kurarkende komutun olmadığını söylüyor.Sorun çözüldüyse tamamdır, yine de systemctl komutunu çalıştırın. Kalıcı olarak etkinleşsin.
sudo systemctl enable NetworkManager --now