Detaylar
Kim cevapladı?Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Bu tarz videolara bakabilirsin:Windows tarzı yapmak istiyorum nasıl yaparım? Mevcut yüklü geleni beğenmedim.
Ama Debian kullanıyorsun madem Pardus'a da bakabilirsin:
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 4
Bu tarz videolara bakabilirsin:
Ama Debian kullanıyorsun madem Pardus'a da bakabilirsin:
Eki Görüntüle 55448
Eki Görüntüle 55453
Pardus'un XFCE'si böylemiymiş? Çok iyi.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Yanlış anlama olmasın ilki GNOME.
Belki arkadaşın bilgisayarı kaldırıyordur diye ekstra eklemek istedim. İkincisi XFCE.
En alltaki Xfce Pardus güzel zaten son kullanıcı için ideal macera olsun diye debiana geçtim gene Pardus'a geçeceğim.
Qilin
Uzman
Pardus vs kullanacağın en son distro olsun, Ubuntu bile kullanırım ama Pardus kullanmam.En alltaki Xfce Pardus güzel zaten son kullanıcı için ideal macera olsun diye debiana geçtim gene Pardus'a geçeceğim.
Neden bayım? Sırf yerli olduğu için mi?Pardus vs kullanacağın en son distro olsun, Ubuntu bile kullanırım ama Pardus kullanmam.
Qilin
Uzman
Archman Linux distrosuda yerli ama kullanmam demem. Basit Debian forku, kendi paket yöneticisi relazet ötesiydi. Tek özelliği yerli olması, Archman da en azından pacman vs var. Ubuntu denen garubeti kullanırım Pardus kullanmam.
Archman Linux distrosuda yerli ama kullanmam demem. Basit Debian forku, kendi paket yöneticisi relazet ötesiydi. Tek özelliği yerli olması, archman da en azından pacman vs var. Ubuntu denen garubeti kullanırım Pardus kullanmam.
Vallahi bayım bana en rahat distro Pardus Xfce geldi 8 GB RAM var boşta 800 MB RAM kullanıyor terminal ile çok az işim oluyor iyi bence topluluk konsuundada şanslıyım Pardus destek ilgilnenenler oluyor.
Qilin
Uzman
Void xfce daha az ram harcıyor ama paket yöneticisinde yeterince uygulama var mı emin değilim. Sizin için uygun olabilir. Benim için kendimi rahat hissettiğim Arch, gentoo, nixos gibi dağıtımlar. Pardus genel olarak başta harika bir proje olarak ilerlemiş ama sonrasında ise basit Debian forku olmuş. Başta Linux kernel kullansa bile kendini taban olarak belirlese (en başta olduğu gibi) daha iyi olurdu. Hatta belirli bir süre sonra Linux çekirdeğinde kurtulup kendi çekirdeğini inşa edip tamamen yerli ve milli bir işletim sistemi olması daha iyi olurdu. Bu haliyle Linux mintten farkı yok.Vallahi bayım bana en rahat distro Pardus Xfce geldi 8 GB RAM var boşta 800 MB RAM kullanıyor terminal ile çok az işim oluyor iyi bence topluluk konsuundada şanslıyım Pardus destek ilgilnenenler oluyor.