ISO debloat edildiği için ikisi de Restart sonrası 60 işlem ve defender devre dışı. Bulunmaz nimet. En azından EAC ile defender birleşimi oyun droplatmıyor. Takık olanlar harici AV kurması lazım. Onlarda bu sorun yok. Defender illet.
LTSC o, 25H2 olanı. Sorun olmaz. Oyun modu ve sanal bellek açarsın. Kurulum sonrası 10 saniye bekledikten sonra restart at, 60 işlem düşer. RAM kullanımı zaten dipte. Revo ile startup ve app'ler inceleyip kaldırırsın kullanmadıklarını.
Hocam, birçok kişi TR_by'ın Windows sürümünü denediği için az çok fikrimiz oluyor güvenli olup olmadığı hakkında. Bende TR_by kurmaya karar verdim o yüzden. Sorun yaşayan fazla kimse görmedim açıkcası.
Hocam, birçok kişi TR_by'ın Windows sürümünü denediği için az çok fikrimiz oluyor güvenli olup olmadığı hakkında. Bende TR_by kurmaya karar verdim o yüzden. Sorun yaşayan fazla kimse görmedim açıkcası.
Şu an Iot Ltsc kuracağım gibi ama Pro ile arasındak gecikme ve performans farkı fazla mı bilmiyorum. Yakın zamanda konu açabilirim Modifiyeli Windows hakkında.