Crestfallen

Uzman
Stremio kullanırken yardımcı olur diye debrid servislerini araştırdım. Düşük ınternet hızına sahip olduğumuz için bizde çok fark yaratmıyor ama fiyat açısından çok uygun olduğundan deneme amaçlı aldım.
Real debrid ve torbox arasında kalmıştım. Reddit'te real debrid hakkında olumsuz yazılar okudum özellikle Fransa telif mevzusu ve bir kullanıcıyı tehdit ettikleri hakkında. Bu yüzden torbox u tercih ettim.

Torrent oyun vb. dosyaları indirmektede kolaylık sağlıyor.
Açıkçası bizim ülkemizde sorun olmasa da, Torrent kullanırken VPN kullanın diyorlar ama VPN hizmetlerinin ücreti malum. Debrid hizmeti de aynı güvenliği sağlıyor ve fiyatları da çok uygun. Bu yüzden Torrent oyun vb. dosya indirmelerinin güvenilir olup olmadığını merak ettim.

Satın alımda birçok şahsi bilgi vermiş oluyoruz ve adamlar bizim bütün verilerimizi ellerinde tutuyor.
Yukarıda yazdığım tehdit mevzusuda bu yüzden beni ayrıca soğuttu.
Sizce ileride herhangi bir yasal soruna sebebiyet verir mi?
Siz ne düşünüyorsunuz?

Yasal sorun olacağını zannetmiyorum. Kaçak maç izleyenlerin haddinden fazla olduğu bir ülkede bir iki film, dizi için uğraşacaklarını sanmıyorum.
Açıkçası o mentalite ile hareket ediyorum ben de ama bu sefer doğrudan bir debrid sunucusundan çektiğimiz için daha farklı işler mi diye tereddüte düştüm.

Açıkçası o mentalite ile hareket ediyorum ben de ama bu sefer doğrudan bir debrid sunucusundan çektiğimiz için daha farklı işler mi diye tereddüte düştüm.
Aslında yasal sorun yaşanmasıyla ilgili tereddütünüz varsa, bir VPN hizmeti satın almaktan daha uyguna denk geliyorsa kendi VPN'inizi yurt dışından bir VPS/VDS sunucu kiralayarak yapabilirsiniz. Ben de kendi VPN'imi kullanıyorum.

OVHcloud'un uygun bir ücreti var. Fransız bir şirket. Taahhüt ile beraber aylık ücreti düşürebiliyorsunuz.