Yazılımı gayet stabil her One UI'lı cihazda olduğu gibi. Senin iPhone 8 birkaç yıla uygulama yükleme sıkıntıları çekecekken bu M15 halen en güncel sürümü çalıştırıyor olacak. Kamerası da günü kurtarır, ha eğer el kadar ekrandaki görüntü sırf piksel yoğunluğundan dolayı daha iyi diyeceksen sen bilirsin.
Ben One UI'a laf etmiyorum, S24'te çalışan One UI ile A04S'de çalışan One UI bir mi? Uygulama yükleme sıkıntısı neden çeksin? Bir kere yükledimi tamamdır. Bu yine de iPhone 8'in kamerasının daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. iPhone 8'in ekranı daha iyi demedim.
Orijinal bataryalar bile elimizde kalırken yan sanayi ve güçlendirilmiş diye satılan bir bataryaya ben güvenmezdim Realme 9 Pro en iyi tercih olacaktır.
Evet, evet. Apple için ne kadar bağış yapmak istersiniz efendim? (!) saçmalamayın. Güncelleme desteği bitmiş telefon neden öneriyorsunuz? M15 alın geçin hocam.
Apple fanboyluğu mu? En ufacık iPhone övmesine hemen “Apple fanboyu” damgası yiyeceksem Elma Sever'den daha fanboy olmam lazım. Apple'ı gömdüğüm konuları görmediniz herhalde. Konudan sapmayalım ama ağır Apple haterlığı kokusu aldım.
Sıfır olarak M15 gayet iyi ve gündelik kullanım için yeterli olur. Uzun süre güncelleme desteği var fakat uzun kullanımda (2-3 yıl sonra) kasmalar başlar.
Dede için sırf 2. elden telefon almanızı pek mantıklı bulmuyorum gerek yok.
Ha alırım dersen temiz düz Samsung Galaxy S10 bulabilirsin.
Apple fanboyluğu mu? En ufacık iPhone övmesine hemen “apple fanboyu” damgası yiyeceksem elma Sever'den daha fanboy olmam lazım. Apple'ı gömdüğüm konuları görmediniz herhalde. Konudan sapmayalım ama ağır Apple haterlığı kokusu aldım.
iPhone 8 gibi çağ öncesi bir cihazı övmek fanboyluk değil de nedir açıklayabilir misiniz bu arada hater değilim sadece paramı zekice kullanıyorum ve insanlarında zekice kullanmasını önemsiyorum.