Yazılımı gayet stabil her One UI'lı cihazda olduğu gibi. Senin iPhone 8 birkaç yıla uygulama yükleme sıkıntıları çekecekken bu M15 halen en güncel sürümü çalıştırıyor olacak. Kamerası da günü kurtarır, ha eğer el kadar ekrandaki görüntü sırf piksel yoğunluğundan dolayı daha iyi diyeceksen sen bilirsin.

Ben One UI'a laf etmiyorum, S24'te çalışan One UI ile A04S'de çalışan One UI bir mi? Uygulama yükleme sıkıntısı neden çeksin? Bir kere yükledimi tamamdır. 👍 Bu yine de iPhone 8'in kamerasının daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. iPhone 8'in ekranı daha iyi demedim.

Pili nereye kötü? Güçlendirilmiş batarya + ayar yapma ile 1 günü bile çıkartır. Ekran konusunda herhalde super AMOLED isteyecek hali yok.

Gerçekten cebinizde taşıdığınız cihaza güçlendirilmiş adı altında saçma sapan üretilen bir batarya takmayı düşünüyorsanız sizin kararınız tabii.

Ne kadar “beğenme” atsanız bile iPhone 8, 2 ay geçmeden çöp olacak M15'ten 1.000 kat daha iyi.

Evet, evet. Apple için ne kadar bağış yapmak istersiniz efendim? (!) saçmalamayın. Güncelleme desteği bitmiş telefon neden öneriyorsunuz? M15 alın geçin hocam.

Neyse konudan sapmayalım bu arada ağır bir Apple fanboyluğu kokusu aldım mis gibi Realme 9 Pro'ya da M15 varken iPhone 8 akıl karı değil.

Apple fanboyluğu mu? En ufacık iPhone övmesine hemen “Apple fanboyu” damgası yiyeceksem Elma Sever'den daha fanboy olmam lazım. Apple'ı gömdüğüm konuları görmediniz herhalde. Konudan sapmayalım ama ağır Apple haterlığı kokusu aldım.

Apple fanboyluğu mu? En ufacık iPhone övmesine hemen “apple fanboyu” damgası yiyeceksem elma Sever'den daha fanboy olmam lazım. Apple'ı gömdüğüm konuları görmediniz herhalde. Konudan sapmayalım ama ağır Apple haterlığı kokusu aldım.

iPhone 8 gibi çağ öncesi bir cihazı övmek fanboyluk değil de nedir açıklayabilir misiniz bu arada hater değilim sadece paramı zekice kullanıyorum ve insanlarında zekice kullanmasını önemsiyorum.