Çözüldü Deep Rock Galactic siyah ekran sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

10007

Deneyimli
  • Oyunun kurulu olduğu dizine gir ve FSD-Win64-Shipping.exe dosyasını bul.
  • Dosyaya sağ tıklayıp masaüstü kısayol oluştur de.
  • Kısayola sağ tıkla ve hedef kısmının sonuna bir boşluk bırakıp -disablemodding ekle.
Oyun sorunsuz açılmalı.

Merhaba Recep Bey, Loading ekranında bekleme sorunu vardı ve diğer konunuzda dediklerinizi yaparak düzeltebildim. fakat onu yaptıktan sonra da bu siyah ekran sorunu çıktı. Bu konuda dediğiniz aşamalardaki dosyayı bulamıyorum. Kurulu olduğu dizinde Win64 yerine WinGDK dosyası var, bunun adını Win64 yapıp dediğiniz aşamaları denediğimde de bir şey değişmedi. Tabii bu yaptığım ne kadar doğru bilmiyorum.

Merhaba, arkaşımla Deep Rock Galactic'e başlama kararı aldık ve Xbox'tan satın aldık. Dünden beri uğraşmamıza rağmen ikimizde de 3 farklı problem çıktı. Oturum açılıyor ekranında bekletmesi (Çözüldü), oyun açıldıktan sonra Loading ekranında siyah ekranda kalması ve oyunun crash yemesi. Oyunun crash yemesi arkadaşımda olan problem, diğerleri bende olan problemler. İkimizin de üniversiteye başlayacağımız için kısıtlı zamanı var. Ondan dolayı acil yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şunu dener misin?
  • FSD-Win64-Shipping.exe dosyasının konumunu bul.
  • Dosyaya sağ tıklayıp masaüstü kısayol oluştur de.
  • Kısayola sağ tıkla ve hedef kısmının sonuna bir boşluk bırakıp -disablemodding ekle.

Dosya çalışırken Görev Yöneticisi'nde sağ tıklayıpo konumu bul diyebilirsiniz. Bulamazsanız AnyDesk kurun bağlanıp bakayım.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt