Akakçe'de bulamadım tamamen aynı ürünü fakat 2-3 aydır bu fiyata görmüyordum kendisini. Ondan önce de pek takip etmiyordum. En son 6400 falandı sonra 7K'lara çıkmıştı yine düştü. Kasa ile beraber yanında DeepCool'un PN850M'i var.
DeepCool CH560 850W 80+ Gold Mesh Tempered Glass ARGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Güzel fiyat. @Oreki Hocamın da bir fikrini alalım. Ne de olsa güç kaynağı indirimi açıyorsak ya ona soracağız ya da @Andar Han hocama.
PSU hakkında bir fikir oluşması acışından; PN850M'de kullanılan CWT GPX platformu, A850GL'de de kullanılıyor. PN850M'de kapasitörler daha iyi, A850GL'de ise mosfetler, fanları aynı marka ama A850GL fluid bearing, PN850M riflle bearing, sessizlik konusunda PN850M bir tık daha önde. Uyguna getirmek için ikisi de farklı yerlerden kısmış. Performans olarak ise az farkla A850GL önde. Kasa ile birlikte fiyatı uyguna geliyor.
@Smmmhunter'in paylaştıgı kasada Cratos 850W var bu arada; 700 TL daha verilemiyorsa bu da olur.