Evet. Teknobiyotik zaten Raijintek distrübitörü. Biraz kaydırınca da yazdıkları gözüküyor sayfada.
Arkadaşıma lazımdı, çekti 1 tane. Sağ olun indirim için.

Ne güzel kasanız var, bendeki Canavar da bu.
Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanması dileğiyle. @Smmmhunter hocam kullanmıyor diye biliyorum Ponos'u. Çok seviyor kendisi Ponos'u ondan Ponos'cuğum demiştir. :D

Geçen hafta sattım sistemi ama şu 4 yıl boyunca 50'ye yakın elektrik kesintisi olmuştur ve hiçbir şey olmadı, genel olarak bir sıkıntı yaşamadım. Yine de teknik bilgim pek yok benim. O yüzden @Andar Han hocam da buradayken ona sormak, çok ama çok daha mantıklı olur.

Arkadaşıma lazımdı, çekti 1 tane. Sağ olun indirim için.

Ne güzel kasanız var, bendeki Canavar da bu.
Evet. Teknobiyotik zaten Raijintek distrübitörü. Biraz kaydırınca da yazdıkları gözüküyor sayfada.

Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanması dileğiyle. @Smmmhunter hocam kullanmıyor diye biliyorum Ponos'u. Çok seviyor kendisi Ponos'u ondan Ponos'cuğum demiştir. :D
Ben bu ikiliyi kullanıyorum. Artı olarak H500 kadar güzel olabilecekken batırılan bir kasa yok.
IMG-20240622-WA0004.webp

İçerisinde hangi model PSU var bilgisi olan var mı?
Konuda bahsettim. PN850M var.

@10007, Powerboost PSU'ları hakkında bir sey söylemek pek de dogru olmaz. Elde pek bir bilgi yok. Denk getirebilirsem, bir ara bakmaya niyetlendigim modelleri var.

Kaliteyi belirleyen unsurlar PSU zorlandığı vakit ortaya çıkıyor. Misal elektrik kesintisi direkt olarak PSU'ya yük bindirmez. Sorun olusturabilecek ya da PSU'yu zorlayabilecek durumlar, elektrik dalgalanmaları ya da ani voltaj yükselmeleri olabilir. Ya da etiket değerine yakın kullanımda stabil çalışabilmesi o modeli diğerlerinden ayırır.

Eski bir Thermaltake 550W model ile GTX 480 AMP beslemeye çalişmıştım. Çoğu zaman sorun çıkarmiyordu ama arada kernel power 41 hatası veriyordu. Aynı sistemi Zalman GVII 550W ile sorunsuz kullandım.

Son düzenleme: