Detaylar
Kim cevapladı?dnzcn11
Çalışkan
7600X dertli biraz, 360 mm ile bile yük altında 95 derece oluyor PBO ayarı yapmak gerekiyor, düz 7600 olursa soğutur, 7600X için biraz ayar ister.
360 soğutucu öneriniz var mı mecbur bütçem kalmadı daha sonra alacagım ama stok halde ocsiz işlemciden yine verim alır mıyım?
Boş yere paranı harcama, al 1000 1500 liralık bir kule işini görsün. En ucuz 360 3 4 bin lira, o paraya da 7700X bile alınır yani gerek yok.360 soğutucu öneriniz var mı mecbur bütçem kalmadı daha sonra alacagım ama stok halde ocsiz işlemciden yine verim alır mıyım?
dnzcn11
Çalışkan
Boş yere paranı harcama, al 1000 1500 liralık bir kule işini görsün. En ucuz 360 3 4 bin lira, o paraya da 7700X bile alınır yani gerek yok.
Hocam mecbur şu an bunu aldım kullanacağım kargoya verildi kırsal kesimdeyim ulaşım çok zor iade veremiycem kafamdaki tek sorun şu an işlemciden tam verim alır mıyım acaba ocsiz.
Sorun olmaz, baktın çok ısınıyor Negatif offset veririz.Hocam mecbur şu an bunu aldım kullanacağım kargoya verildi kırsal kesimdeyim ulaşım çok zor iade veremiycem kafamdaki tek sorun şu an işlemciden tam verim alır mıyım acaba ocsiz.
dnzcn11
Çalışkan
Sorun olmaz, baktın çok ısınıyor negatif offset veririz.
Tamamdır hocam teşekkür ederim cevaplarınız için parçalar gelince kurulum yaptıktan sonra test edip sizi etiketleyip konu açarım çünkü OC işlemlerinden anlamıyorum eski AM4 sistemimde sadece CPU core ratio verip geçiyordum.
360 soğutucu öneriniz var mı mecbur bütçem kalmadı daha sonra alacagım ama stok halde ocsiz işlemciden yine verim alır mıyım?
PBO ve Curve Optimizer ile ayar yapar kullanırsınız, ben o soğutucu ile 9700X'i çalıştırıyorum ama bu 7600X garip bir işlemci.
7600X ısınma veya ısınıyor diye aratırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
dnzcn11
Çalışkan
PBO ve Curve Optimizer ile ayar yapar kullanırsınız, ben o soğutucu ile 9700X'i çalıştırıyorum ama bu 7600X garip bir işlemci.
7600X ısınma veya ısınıyor diye aratırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Sistem elime ulaşınca sizlere danışacağım hocam PBO ve curve ayarı yaptıktan sonra performans kaybı olursa bu beni üzer sadece bende keşke 9600X var mı bilmiyorum 9000'den alsaydım diye düşündüm 9000 daha az ısınıyor diye bir düşünce var kafamda o yüzden teşekkür ederim.
Yeni konular
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-