nitrogeN cycle

Başarılı
Selamlar. Nisan ayında kendime yeni bir sistem topladım ve 9700X işlemcim için F/P bakımından Deepcool'un LS 720 SE modelini tercih ettim. Fakat bir süre sonra sistem ağır yüke girdiği zaman fanlardan birinin cızırtı sesi çıkardığını fark ettim. Sorunu az çok araştırdım ve %90 ihtimalle Rulman kaynaklı olduğunu teyit ettim. Fakat yine de hem size de sormak hem de servise göndermeden bunun nasıl düzeltilebileceği hakkında konu açmak istedim. Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Sorunumun video kaydını aşağıya bıraktığım Youtube linkinden ulaşabilirsiniz.

Merhaba aynı soğutucuyu bende kullandım R9 7900X işlemcim için aynı sorun bende de vardı çözüm olarak soğutmayı değiştirdim şu an gayet güzel soğutma performans alıyorum şu anki soğutmam MSI MAG CoreLiquid 360 r V2 modeli.

Merhaba aynı soğutucuyu bende kullandım R9 7900X işlemcim için aynı sorun bende de vardı çözüm olarak soğutmayı değiştirdim şu an gayet güzel soğutma performans alıyorum şu anki soğutmam MSI MAG CoreLiquid 360 r V2 modeli.
Muhtemelen bu model ya da ailesinde böyle kronik bir problem var hocam. Daha önce aynı soruna denk gelen bir kullanıcıya rastlamıştım.

Fanı söküp makine yağı ile yağlamayı dene sorunun büyük ihtimalle çözülür. Eğer çözülmezse servise yollarsın zaten.
Elimde şu an böyle bir imkan yok ama olursa denemeye çalışırım hocam, teşekkür ederim.