Swichen

Çalışkan
Merhaba sıfır aldığım sıvı soğutucu bu şekilde ses yapıyor. Bu durum normal mi?
Ürünü iade etmek istiyorum çünkü arızalı gibi duruyor. Mevcutta pompa üzerinde termal macunlu geliyordu denemek için sisteme monte ettiğimden dolayı macun kullanılmış oldu sorun yaratır mı?

Ek olarak video:

Ürünü iade etmek istiyorum çünkü arızalı gibi duruyor. Mevcutta pompa üzerinde termal macunlu geliyordu denemek için sisteme monte ettiğimden dolayı macun kullanılmış oldu sorun yaratır mı?

Ek olarak video:

Hocam hava kabarcığı olmuştur. Aynı üründen bende de vardı kasayı salladım, ters çevirdim falan ses azalmıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ses sanki az gibi geldi bana ama ben pompa sesi olduğunu biliyorum ama siz kasadan biraz uzaklaşınca hiç ses gelmiyor gibi.

Ek olarak video:

Ek olarak video:

“Pompadan gelen sesin nedeni büyük ihtimalle içinde hava kalmış olmasından kaynaklanıyor olabilir. Kesin değil, ancak ihtimal dahilinde. Bunu gidermek için kasayı pompa aşağıda kalacak şekilde kaldırıp hızlı hızlı sallayın ve bu sırada pompayı tam devirde çalıştırın. Bunun dışında pompadan gelen ses anormal değildir; bozuk pompa sesi bulunmamaktadır, duyduğunuz ses normal pompa sesidir.”

Ek olarak video:

Normal geliyor. LT bir alt seri zaten, LS'e göre pompa kalitesi ortalama. Rahatsız etmiyorsa bırakın. AiO'ların genel sorunu bu pompa sesi.

“Pompadan gelen sesin nedeni büyük ihtimalle içinde hava kalmış olmasından kaynaklanıyor olabilir. Kesin değil, ancak ihtimal dahilinde. Bunu gidermek için kasayı pompa aşağıda kalacak şekilde kaldırıp hızlı hızlı sallayın ve bu sırada pompayı tam devirde çalıştırın. Bunun dışında pompadan gelen ses anormal değildir; bozuk pompa sesi bulunmamaktadır, duyduğunuz ses normal pompa sesidir.”
Normal geliyor. LT bir alt seri zaten, LS'e göre pompa kalitesi ortalama. Rahatsız etmiyorsa bırakın. AiO'ların genel sorunu bu pompa sesi.
Cevaplarınız için teşekkürler ancak. Kendim kulaklık takarken bile uğultulu duyuyorum önceden coolermaster ml240l v2 kullanıyordum hiç böyle bir ses yoktu sessizdi. İade etmek istesem macunun monte ettiğimden dolayı kullanılmış olması sorun yaratır mı süreçte?

Cevaplarınız için teşekkürler ancak. Kendim kulaklık takarken bile uğultulu duyuyorum önceden Cooler Master ML240L V2 kullanıyordum hiç böyle bir ses yoktu sessizdi. İade etmek istesem macunun monte ettiğimden dolayı kullanılmış olması sorun yaratır mı süreçte?

Sorun yoksa kabul edilmez. Servis kontrol edip geri gönderebilir.