orpheus2690

Uzman
Deepcool LS520 model bir sıvı soğutma kullanıyorum. Genel temizlik için bilgisayarı komple sökeceğim. Radyatör kısmında aşırı tozlanma mevcut. Elektrik aksamına değdirmeden radyatör kısmını sudan geçirmek soğutucuya zarar verir mi? Elimde kurutma makinası dışında hava ile temizleyebileceğim bir cihaz bulunmuyor.

DeepCool LS520 model bir sıvı soğutma kullanıyorum. Genel temizlik için bilgisayarı komple sökeceğim. Radyatör kısmında aşırı tozlanma mevcut. Elektrik aksamına değdirmeden radyatör kısmını sudan geçirmek soğutucuya zarar verir mi? Elimde kurutma makinesı dışında hava ile temizleyebileceğim bir cihaz bulunmuyor.

Eğer toplamayı veya bilgisayarı fazla bilmiyorsan elleme bilmeden söküp takanlarin yarısında çoğu bozabiliyor diyorsan kendime guveniyorum önce toprağa dokun statik elektriği at detaylı temizlik yap YouTube'da videolar mevcut izleyerek daha kolay olur.

Temizlik yapmayı ve toplamayı biliyorum hocam. Sadece radyatörü elektrik tesisatına gelmeden çeşme altında hafif bir şekilde yıkamanın zararı olur mu diye soruyorum. Teşekkürler tavsiyeniz için.