Çatlı Reis

Becerikli
Son düzenleyen: Moderatör:
Thermalright pompa gücü ve radyatör yoğunluğu olarak LT720'nin bir tık gerisinde. Avantajlı olduğu nokta sessiz olması lakin deepcol da yük altında çok ses çıkaran bi soğutma değil. Ucuz olandan yanayım.

LT720 alabilirsin. Benim 2 sistemimde de LT720 vardı kurgu sistemindeki pompa sesi yapmaya başladığı için değiştirdim ama öyle anormal insanı rahatsız edecek seviyede değildi ben çok takılıyordum. Oyun PC'deki hala duruyor onda bir sorun yok 2 seneyi geçti. Yükte fanlar biraz sesli ama kulaklık taktılı durduğumuz için çoğu zaman sorun olmuyor.

İkisi arasından LT720, fakat benim önerim bu olur:

Bu her ikisinden de daha mı iyidir hocam?

Thermalright pompa gücü ve radyatör yoğunluğu olarak LT720'nin bir tık gerisinde. Avantajlı olduğu nokta sessiz olması lakin DeepCool da yük altında çok ses çıkaran bir soğutma değil. Ucuz olandan yanayım.

Beyaz olması da daha çok cezbediyor aslında.

LT720 alabilirsin. Benim 2 sistemimde de LT720 vardı kurgu sistemindeki pompa sesi yapmaya başladığı için değiştirdim ama öyle anormal insanı rahatsız edecek seviyede değildi ben çok takılıyordum. Oyun PC'deki hala duruyor onda bir sorun yok 2 seneyi geçti. Yükte fanlar biraz sesli ama kulaklık taktılı durduğumuz için çoğu zaman sorun olmuyor.

LT720 almak mantıklı geliyor fiyat olarak ama göze hitap konusu da aklını kurcalıyor. Beyaz sisteme siyah soğutma ne kadar yakışır ki?