Sanırım iyi bir marka. Ama fikirlerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?pawEn
Üstün
İyidir. Modele göre çoğu şey değişir. Sadece markaya bakarak bir şey almak mantıklı değil.
Smmmhunter
Üstün
Her markada olduğu gibi iyi ve kötü ürünleri var. Örneğin LT720 gibi mükemmel ürünleri varken CC560 gibi meh ürünleri de var.
alihanvardertyok
Uzman
Genel olarak standartları yakalayan bir markadır.
Marka gayet iyi ama ürünlerine bakarak almak gerekiyor. PF700 serisi PSU'yu zorunda kalmadıkça önermem mesela kötüdür. CH560 kasası çok iyidir mesela.
LT ve LS serisi iyi değil. Soğutması iyi ama hem sesli hem de uğultu şikayetleri fazla.
Böyle bir sürü şikayet bulabilirsin.
www.technopat.net
www.technopat.net
Her markada olduğu gibi iyi ve kötü ürünleri var. Örneğin LT720 gibi mükemmel ürünleri varken CC560 gibi meh ürünleri de var.
LT ve LS serisi iyi değil. Soğutması iyi ama hem sesli hem de uğultu şikayetleri fazla.
DeepCool LT720 gürültülü çalışıyor
Merhaba, yeni PC topladım işlemci Ryzen 7800x3D soğutucu ise DeepCool LT720 ama işlemci sürekli 70 80 derecelere çıkıyor ve bu soğutucu hiç susmuyor. Eskiden PC'den sadece ekran kartı oyun açınca soğutucu sesi gelirdi şimdi 7/24 ses geliyor. Boştadan kastım Torrent açık, Chrome açık 20 tane...
DeepCool LT720 sıvı soğutmadan gelen ses nedir?
Herkese merhaba, 2 ay önce DeepCool LT720 sıvı soğutma taktım bilgisayarıma ve bu zamana kadar sorunsuz kullandım bu iki gündür bir ses ile karşı karşıyayım bu sorun nedir acaba? Ben bir kişide daha bu sorunu gördüm YouTube kanalından onu da ek olarak buraya koyuyorum. Bu benim kendi...
Merhaba iyi sosyaller, 1 aylık kullanımım olan bir sistemdeki sorunum, 7800X3D işlemcide DeepCool LT720 soğutucu ile destekliyorum. Yalnız işlemci ve pompanın bulunduğu yerden coil whine sesini anımsatan bir ses mevcut. Sizlerden bunun için yardım istiyorum. Bu durum neden olur sebepleri nelerdir? Sistemin sürekli olarak testlerini ve testlerini yapmasam bile MSI Center'dan CPU sıcaklığını kontrol ediyorum. Ek olarak da don güncel olan sıcaklık değerlerimi OCCT yardımıyla paylaşacağım. Şimdiden teşekkürler iyi sosyaller diliyorum.
- yyusufsmsek
- ses ses sorunu sıvı soğutucu sorunu
- Forum: Overclock ve Soğutma
Smmmhunter
Üstün
DeepCool LT720 gürültülü çalışıyor
Merhaba, yeni PC topladım işlemci Ryzen 7800x3D soğutucu ise DeepCool LT720 ama işlemci sürekli 70 80 derecelere çıkıyor ve bu soğutucu hiç susmuyor. Eskiden PC'den sadece ekran kartı oyun açınca soğutucu sesi gelirdi şimdi 7/24 ses geliyor. Boştadan kastım Torrent açık, Chrome açık 20 tane...www.technopat.net
DeepCool LT720 sıvı soğutmadan gelen ses nedir?
Herkese merhaba, 2 ay önce DeepCool LT720 sıvı soğutma taktım bilgisayarıma ve bu zamana kadar sorunsuz kullandım bu iki gündür bir ses ile karşı karşıyayım bu sorun nedir acaba? Ben bir kişide daha bu sorunu gördüm YouTube kanalından onu da ek olarak buraya koyuyorum. Bu benim kendi...www.technopat.net
Merhaba iyi sosyaller, 1 aylık kullanımım olan bir sistemdeki sorunum, 7800X3D işlemcide DeepCool LT720 soğutucu ile destekliyorum. Yalnız işlemci ve pompanın bulunduğu yerden coil whine sesini anımsatan bir ses mevcut. Sizlerden bunun için yardım istiyorum. Bu durum neden olur sebepleri nelerdir? Sistemin sürekli olarak testlerini ve testlerini yapmasam bile MSI Center'dan CPU sıcaklığını kontrol ediyorum. Ek olarak da don güncel olan sıcaklık değerlerimi OCCT yardımıyla paylaşacağım. Şimdiden teşekkürler iyi sosyaller diliyorum.
- yyusufsmsek
- ses ses sorunu sıvı soğutucu sorunu
- Forum: Overclock ve Soğutma
O zaman CM Atmos, Liqmaxflo, GII Trinity Performance ve LF2-3 önermeye devam edeyim ben.
Birde bu var güzel. Kasası 280mm ile sınırlı olanlar için.O zaman CM Atmos, Liqmaxflo, GII Trinity Performance ve LF2-3 önermeye devam edeyim ben.
SilverStone IceMyst SST-IM280-ARGB 280 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone IceMyst SST-IM280-ARGB 280 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone IceMyst SST-IM280-ARGB 280 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.998,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Silverstone IceMyst 280 Review: Chart topping cooling performance for your CPU - and your RAM, VRMs, and SSD!
Silverstone's IceMyst AIOs provide chart topping cooling performance and optional side fans which cool RAM and VRMS.
Silverstone IceMyst 360 and 240mm AIO Review: Unique VRM and RAM fans, chart-topping noise-normalized performance
Unlike any other competitor, these AIOs have optional stackable VRM and RAM fans that provide additional cooling for your components.
pawEn
Üstün
360'ligini kesfettikten 1-2 hafta sonra stogu bitti adam akilli oneremedim bile bunu. 3 tane fan takilabiliyor bir de anakart uzerindeki bilesenleri sogutmak icin.Birde bu var güzel. Kasası 280mm ile sınırlı olanlar için.
![]()
SilverStone IceMyst SST-IM280-ARGB 280 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone IceMyst SST-IM280-ARGB 280 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone IceMyst SST-IM280-ARGB 280 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.998,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Silverstone IceMyst 280 Review: Chart topping cooling performance for your CPU - and your RAM, VRMs, and SSD!
Silverstone's IceMyst AIOs provide chart topping cooling performance and optional side fans which cool RAM and VRMS.wccftech.com
![]()
Silverstone IceMyst 360 and 240mm AIO Review: Unique VRM and RAM fans, chart-topping noise-normalized performance
Unlike any other competitor, these AIOs have optional stackable VRM and RAM fans that provide additional cooling for your components.www.tomshardware.com
Bu nasıldır? Noctua gibi kocaman yapmışlar.
www.sinerji.gen.tr
DeepCool AG620 White ARGB 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
DeepCool AG620 White ARGB 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
pawEn
Üstün
FC140 daha ucuz olmasina ragmen cok daha iyi. Hatta Peerless (1.5K) bile daha iyiydi yanlis hatirlamiyorsam.Bu nasıldır? Noctua gibi kocaman yapmışlar.
![]()
DeepCool AG620 White ARGB 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
DeepCool AG620 White ARGB 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr