Foop

Çalışkan
DeepSeek'e soru sordum falan, onunla ilgili link gönderdi. +18 şey çıktı. Sizce RAT ya da trojan yemiş miyimdir? VirusTotal'den baktım, Kaspersky ve Malwarebystes güvenli diyor. Ne yapmalıyım?

Malwarebystes indirmeye çalışırken böyle bir şey oldu.

Dosya Ekleri

• 1751568205624.webp
    1751568205624.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:
Herhangi bir şey indirmediyseniz veya başka bir şeye tıklamadıysanız sorun olmayacaktır. Ekstra olarak HitmanPro ile de tarayabilirsiniz isterseniz.

Malwarebytes indirmeye çalışırken öyle bir hata almanızın sebebi, Malwarebytes'ın Türkiye'den çekilmesi. VPN veya Proxy-Linking servislerini kullanarak indirebilirsiniz.

Herhangi bir şey indirmediyseniz veya başka bir şeye tıklamadıysanız sorun olmayacaktır. Ekstra olarak HitmanPro ile de tarayabilirsiniz isterseniz.

Malwarebytes indirmeye çalışırken öyle bir hata almanızın sebebi, Malwarebytes'ın Türkiye'den çekilmesi. VPN veya Proxy-Linking servislerini kullanarak indirebilirsiniz.
tıkladım ben o linke yanlışıkla

@Foop, o linke tıkladıktan sonra, girdiğiniz yerde başka bir yere tıklamadıysanız demek istedim. Dediğim gibi içinizin rahat etmesini istiyorsanız HitmanPro ile tarama sağlayabilirsiniz. Temiz çıkarsa bir problem olduğunu sanmıyorum.

Ekran Alıntısı.webp

Tarama yapacağınız zaman bu şekilde tek seferlik tarama için ayarlayın. (E-posta kısmını doldurmayın, boş bırakıp ileri deyin)

@Foop, o linke tıkladıktan sonra, girdiğiniz yerde başka bir yere tıklamadıysanız demek istedim. Dediğim gibi içinizin rahat etmesini istiyorsanız HitmanPro ile tarama sağlayabilirsiniz. Temiz çıkarsa bir problem olduğunu sanmıyorum.

Eki Görüntüle 160136

Tarama yapacağınız zaman bu şekilde tek seferlik tarama için ayarlayın. (e-posta kısmını doldurmayın, boş bırakıp ileri deyin)

Sadece linke tıkladım sonra çıktım siteden hemen.