BuRaKFiRaRDa
Üyecik
Merhabalar. Windows 11 işletim sisteminde defender açmaya çalışırken "Unexpected error. Sorry, we ran into a problem. Please try again" hatası veriyor. Bunun çözümü nedir?
Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage kodunu yapıştırın sonra bilgisayarı yeniden başlatın.İşe yaramadı maalesef.Defender servisleri bozulmuştur veya kayı defteriyle alakalı. Powershell'i yönetici olarak açıpGet-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackagekodunu yapıştırın sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
Hayır kullanılmıyor.
CMD'ye
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth yazın, işlem tamamlanınca sfc /scannow yazın. Aklıma bundan başka pek bir şey gelmedi.Bunu da denedim ama maalesef o da sonuç vermedi.CMD'yeDISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealthyazın, işlem tamamlanıncasfc /scannowyazın. Aklıma bundan başka pek bir şey gelmedi.
İşe yarar mı bilmiyorum, terminali açıp bunu yapıştırın:
PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command "& {$manifest = (Get-AppxPackage *Microsoft.Windows.SecHealthUI*).InstallLocation + '\AppxManifest.xml' ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest}"