Öncelik olarak herkesten özür dilemek istiyorum sanırsam olayı biraz fazla abarttım bunun tek sebebi ise kendimi bazı konularda ifade edemediğimdir. Normal şartlar da ben bu tarz konularla asla ve asla uğraşmam ben kendimi bildim bilelim ilk defa böyle bir konu açıyorum ama açtığıma da gerçekten pişman oldum diyebilirim. Ondan sonra konuyu açıldıktan sonra ve kilitlenene kadar düşündüm ki kendi kendime söylendim ondan sonra dedim içimden ''insanlar ne yapıyorsa yapsın'' diye. Gerçekten internet aleminde o kadar çok forum sahipliği yaptım hiç bir şekilde kimseye hakaret etmişliğim veya dinle alakalı hakaret etmişliğim olmadı gerçekten bir anlık bir sinirle açılmış olan bir konuydu açıkçası.
Normalde bu tarz konular da kendimi çok iyi ifade ederdim ama saldırışınızdan dolayı kendimi pek iyi ifade edemedim yorumları okurken elim ayağım birbirine girdi diyebilirim. Belki bilip bilmeden de sizin de kalbinizi kırmış olabilirim bu durumdan dolayı herkesten özür dileyip beni affetmenizi rica ediyorum.
Ben normalde bu yaşıma kadar kimseye saygısızlık yapmadım, beni çevremde tanıyan tanır bilen bilir. Ben buradaki arkadaşlarımla aramı asla bozmak istemem. Zaten pek arkadaşı olmayan biriyim 3-5 kişi haricinde.
Kendimden bahsedicek olursam gerçekten kötü bir insan değilim, tanıdığınız zaman da emin olun ki seversiniz.
Hepinizden tekrar tekrar özür diliyorum. Hepinize iyi sosyaller.
Bazen ben de kendimi kaptırıyorum. Böyle yapınca yanlış bir şeyler diyebiliyorum. Canınızı sıkmayın. Hatasız insan olmaz. Hayat devam ediyor. İleriye bakın.
Seviyeli şekilde din tartışmaları güzel olur ancak bir toplulukta insanların tamamı aynı inanca sahip olamayacağından tek taraflı düşünüp, dini bir kural üzerinden öğüt vermek doğru olmamış. Atılan emojileri pek tasvip etmesemde nihayetinde burası bir forum. Yüz yüze konuşup iyi bir iletişim imkanı olmamasından kaynaklı her ne kadar sinir bozucu olsa da emojilere başvuruluyor.
Açtığım horoz konusu nelere yol açmış böyle.
Bu sıralar da özür konuları Sosyal de popüler oldu; özür dilemek erdemliktir tebrik ediyorum, şahsen ben özürlük bir durum da göremedim, internet mecrasında özellikle herkes aynı fikirde veya kafada olmuyor.
İyi tarafından bakalım, en azından aydınlanmanıza ve farklı kafalardan da bakış açısı kazanmanıza vesile olmuş, adınıza sevindim.
Tepkiniz biraz garip olmuş. Verilen tepkiler ne kadar hoşuma gitmese de buna bağlı olarak verilmiş. Sonrasında bununla ilgili konu açmanız ayrıca garibime gitmişti zaten. Olur öyle, boş verin.
Açtığım horoz konusu nelere yol açmış böyle.
Bu sıralar da özür konuları Sosyal de popüler oldu, özür dilemek erdemliktir tebrik ediyorum. Şahsen ben özürlük bir durum da göremedim, internet mecrasında özellikle herkes aynı fikirde veya kafada olacak değil.
İyi tarafından bakalım, en azından aydınlanmanıza ve farklı kafalardan da bakış açısı kazanmanıza vesile olmuş, adınıza sevindim.
Tepkiniz biraz garip olmuş. Verilen tepkiler ne kadar hoşuma gitmese de buna bağlı olarak verilmiş. Sonrasında bununla ilgili konu açmanız ayrıca garibime gitmişti zaten. Olur öyle, boş verin.
Biraz bana saldırınca arkadaşlar elim ayağım boşaldı yani tam yorum yazıyorum bir dünya bildirim geliyor hangi birine cevap vericeğimi şaşırıyorum açıkçası.
Hayır o değil tek tek yanıtlar gelse tamam dicem ard arda yazıyorlar. Sonra cevap veremiyorum.
@Silinen üye Geçen yanlış bilgi verdim. Çok geç fark etmiştim zaten. Arkama yaslanıp dislike bildirimlerinin gelmesini seyrettim. Bazen tepkisiz kalmak daha rahat oluyor.
@Silinen üye Geçen yanlış bilgi verdim. Çok geç fark etmiştim zaten. Arkama yaslanıp dislike bildirimlerinin gelmesini seyrettim. Bazen tepkisiz kalmak daha rahat oluyor.
Bir öneri konusu açtım mesela sadece eksilere düşmesini bekledim -40 olunca da insanlar azarlıyor artık. Bir yorum yazıyorsun klasik beğenmeme emojisi atılıyor kasıtlı mı yapılıyor bilerek mi yapılıyor artık anlamadım alışıyorum yavaş yavaş.
Tüm mesajlara baktım şimdi, özür dilemeniz evet iyi olmuş. Aslında arkadaşların da amacı buydu, farkındalık kazanmanız... Bana ne deyip geçmek yerine size yazarak mantıklı düşünceye davet edip size yardımcı oldular bir bakıma. Ters gelen söylem ve düşüncelerden çok büyük dersler çıkarılabilir.
Biraz tartışmaya dönmüş olsa da durum böyle, demek ki bu şekilde olması gerekiyormuş, bu da bir bakış açısı.
Siz de aynı şekilde kulak asmayabilir ve bildiğinizi yapmaya devam edebilirdiniz ama yazılanların boşa olmadığını göstermiş oldunuz, bu konuyla da güzel bir yol kat ettiğinizi düşünüyorum.