Detaylar
Kim cevapladı?Xudayar_Mirzayev
Uzman
- Makaleler
- 1
Ben Technopat'in ve moderatorlerinin 3 kurus etmeyecegini dusunuyorum acikcasi. Eger o forumu ovduysen Allah'tan rahmet diliyorum senin icin.
Evet bu olay sayesinde bende pekiştirmiş oldum.Ben Technopat'in ve moderatorlerinin 3 kurus etmeyecegini dusunuyorum acikcasi. Eger o forumu ovduysen Allah'tan rahmet diliyorum senin icin.
OsakaKobe2009
Uzman
Arkadaşlar geçenlerde açtığım 'Techolay vs Technopat' konusunda bazılarınızı kırmış incitmiş olabilirim bunun için çok özür dilerim.
Beni affetmenizi diliyorum özellikle site yöneticileri üyeliğimi kapatma kararı almıştım o konudan sonra fakat az önce yaşadığım gülünç konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum:
Şimdi ben Technopat sosyalde öyle insanlara yardımcı olurken -ki bugün 1000. mesajımı almıştım- bir tane konuya denk geldim konu: RTX 4070 sistemim nasıl?
Konu içinde tüm harfler büyük yazılmış sistemin en detaylarına kadar ve sadece nasıl sistemim iyi deme? Yazmış ben de arkadaşın kalbini kırmadan 'hocam sisteminiz gayet iyi ve AAA oyunları rahatlıkla kaldırır ama hem yazım kurallarına uymamışsınız hem de sizce hiç sistemi olmayan bir arkadaş bunu görse sizce nazar olmaz mı?' dedim. Sonradan mod gelmiş bana 4 gün rapor verdi adamın mesajını da düzenledi sadece. Dedim ki içimden ben büyük hata yapmışım Technopat'ı överken. Bu durumda artık hem orada hem de buradayım ama bir önceki konumda üzdüğüm varsa çok çok özür dilerim beni affetmeniz dileği ile...
Bu kadar üzülmenize gerek yok hocam, internette bir sürü kez cahilliğimden dolayı insanlarla saçma sapan tartışmalara girmişliğim oldu. Burası internet, hepimiz saçma sapan şeyler yapabiliyoruz burada. Bunu çok umursamamanızı ve biraz kahve içmenizi öneriyorum, benim favorim orta şekerli Türk kahvesidir.
Son düzenleme:
Ben ağzına kadar şeker dolduramadan içemiyorum türk kahvesiniBu kadar üzülmenize gerek yok hocam, internette bir sürü kez cahilliğimden dolayı insanlarla saçma sapan tartışmalara girmişliğim oldu. Burası internet, hepimiz saçma sapan şeyler yapabiliyoruz burada. Bunu çok umursamamanızı ve biraz kahve içmesini öneriyorum, benim favorim orta şekerli Türk kahvesidir.
Bu arada çok teşekkürler hocam.
OsakaKobe2009
Uzman
Ben ağzına kadar şeker dolduramadan içemiyorum Türk kahvesini
Bu arada çok teşekkürler hocam.
Ne demek
Orta şekerli daha iyi bence, kahveyi hem o acısıyla içmek hem de şekeriyle içmek benim daha çok hoşuma gidiyor açıkçası
Deneyeceğim hocam teşekkürlerNe demek
Orta şekerli daha iyi bence, kahveyi hem o acısıyla içmek hem de şekeriyle içmek benim daha çok hoşuma gidiyor açıkçası![]()