Maddoxkkm
Başarılı
Aynı konu içerisindeyse 3 dislike yeterli değildir.
Aynı konu içerisinde değildi bana atılan dislike. Git yukarıdaki fotoğrafa bak. Konuyu okumamışsın bile.
Eğer farklı konulardansa bazen 2 dislike bile yeterlidir.
Ama moderatörümüzün kendisi ağzı ile 3 yeterli değildir demiş? Kaynağınız nedir acaba? Benim kaynak moderatörün ta kendisi. Az elini kaydır da git ilk mesajdaki fotoğrafı oku.
Peki neden konu dışında moderasyonu eleștiren tonlarca konu var? Yeni mi kayıt oldunuz Technopat Sosyal'e? Ben 6 yıldır ara vermeden oradaydım.
Peki eleştiri neden kaldıramıyorsunuz? Ya da okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz? Fikir belirtmek farklı şeyler.
Tamam o zaman, ilk mesajımda konu içeriğinin tamamı bulunuyor. Içeriğin tamamını nasıl uygunsuz bulmayı başardınız? Beraber inceleyelim.
Rapor sistemini oyalarsanız rapor sistemi, destek sistemini oyalarsanız destek sistemi yasağı yersiniz. Açtığınız konunun adının "klasik Technopat moderatörleri" olmasından yüksek ihtimalle bilet sisteminde pek de uygun bir üslup kullanmamışsınız.
Peki ortada bir haksızlık varsa kanıtlanmış bir şekilde, moderatörlerin hepsi bir birini savunmak yerine tarafsız inceleseler ne olur? Destek sistemi yasağı verip mağdur kişiyi susturmak korkaklıktan başka bir şey değil.
Her ne kadar reddetseniz de sizi kimin fonladığı belli.
Hiçbir forum sitesi kendinin aşağılanmasını kabul etmez, moderatörler %90 kendilerini tamamen haklı olarak görür ve sizin karşıt kanıtlarınızı umursamaz. Orada da öyle, burada da öyle, ötekisinde de öyle. Her yerde böyle.
İşte bu yanlış, moderatörlerin kendini %90 olarak haklı görmesi her şeyin temel sebebi zaten. Böyle bir sistem dünyanın hiçbir yerinde yok. Amerika veya Kanada konusu açılsa gelmek için can atarsınız fakat Türkiye'de sistemin böyle olmasının tek sebebi sizlersiniz.
Gidin burada sizi panelleyen çocuğun hiçbir yaptırım almayıp o çocuk hakkında konuşunca ban yediğinizin konusunu açın, silerler. Çünkü bu olayların sözde destekte çözülmesi gerekir ancak destek sisteminde %90 ihtimalle bir sonuca varamayacaksınız çünkü kimi kime şikayet ediyorsunuz? Size banı yazan moderatör ile derdinizi anlattığınız süpervizör birbiriyle arkadaş ve her gün sohbet ediyor.
İşte bu da yanlış, olayın tarafsız incelenmesi gerekiyor. Şu an türkiyen'nin özetini anlattınız istemeden. Sizin Türkiye'deki hangi kesimden olduğunuzu anladım ben, o nedenle daha fazla cevap vermeyeceğim. Dünyanın sonu gelse siz yine vazgeçmezsiniz düşüncenizden.
Son düzenleyen: Moderatör: